dawzim Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam od kilku dni mam dziwne objawy jak zwolnie wiatrak na pentagramie do 1500-1800 to mam temerature na procku od 33 do 36 a jak puszcze wiatrak na full to podskakuje do 40. Czy ktoś już tak miał? Dziwne dla mnie bardzo pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam nadzieje ze mierzysz temp w tym samym momencie. BO jesli tak że np: Duze obroty ale komp w full stresie Male obroty ale komp w idle To sie nie dziw ze tak jest ;) Druga sprawa.Na jakiej zasadzie wiesz ze krecisz mocnej wiatrakiem ? Speedfan? Fan Mate (czy przypadkiem mu obrotów nie skrecasz :P Bo moze ze sluchem cos nie ten tego ;) ) To by było na tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 jesli to na twoim konfigu z siga to... daj sobie luz z takim pomiarem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 jesli to na twoim konfigu z siga to... daj sobie luz z takim pomiarem ;) 1502939[/snapback] Tak to na tym konfigu wiem ze ta płyta czasem cuda pokazuje ale inaczej nie jestem w stanie sprawdzić temperatury chodzi mi o to dlaczego temperatura wzrasta gdy przyśpiesza wiatrak a spada gdy wiatrak chodzi wolniej powinno byc chyba odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...