Dż0ki Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Mam taki problem. Na tweaku i tylko na nim mam taki schiz, że nie odświeżają mi się strony :/ O co chodzi? Ano o to ze caly czas gdy sobie wchodze np. w dzial karty graf. widze te same tematy, bez zadnych zmian :blink: W dodatku gdy napisze jakiś temat ludzie mogą się w nim wypowiadać, ale ja go w ogóle nie widze!!! :mur: Dopiero gdy wejde w "panel kontrolny" i tam klikne w "ostatnio czytane teamaty" to moge wejść w topic który napisalem :angry: Pomoże ktoś? Ps Mam modem wiec sorki jeśli byl już podobny temat, ale nie mam czasu na szukanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jaka przeglądraka :>?? Ie :>? zmień na inną a przedtem ad aware spyboot + jakieś skanowanie antyvirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Od tego jest dział 'o serwisie i forum'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 [jeśli xp](dysk na którym masz system) :/documents and setting/(nazwa konta Twojego)/ temporary internet files/ Wyczyść cały ten folder bez cookies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...