slasher Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Czy login i hasło są przypisane do konkretnego numeru telefonu?? Chodzi mi oto czy jak bym mój skonfigurowany dla mojej neo(mój login i pass ) wpiął w linie u kumpla który też ma neo to by zestawił połaczenie?? Prosze o szybką odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) tylko ze swojej lini telefonicznej mozesz kozystac u kolegi moj login / pass nie dziala ;/ Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Mrugacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) jednak z tym stwierdzeniem to sie zgodzić nie mogę, neo zamówione na inny numer bez większych problemów zestawiło połączenie u mnie w domu... Edytowane 18 Czerwca 2005 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 lol. ja myślałem, że to raczej niemożliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja mam neo w 3 miejscach i bez problemu dzialam na wszystkich wszedzie . Jest tez blokowanie predkosci (nawet jesli modem polaczy sie z predkoscia 2 Mb/s a masz login i pass na 128kb/s to beda cie blokowac do tego neo 128 ) . Wczesniej tego nie bylo ale chyba po wprowadzeniu 2 Mb lacza ludzie zaczeli sciagac na loginach ze starych taryf . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...