Skocz do zawartości
Dr.Crash

A co powiecie na taki zestaw?

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Mam dokładnie 2 dni na dokonanie ewentualnych zmian. Co bysciu tu zmienili?

1) AMD XP 2000

2) MSI KT 4 Ultra-BSR

3) OCZ 3000- 256Mb

4) CD-RW TDK 48-24-48

5) G-Force 4 Ti 4200 (Ginward GS) 128 Mb, VIVO

6) Obódowa Codegan 9011 (serwerówka)

7) Monitor Nec 971 SB

8) HDD- ??? brak koncepcji co do marki

Sprzęt jest sćiągany z Angli za cene ok 3600 zł. To się chyba opłaca, co nie? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GeForce4 Ti4200 polecam Leadteka (dobre chłodzenie). Chociaż przyjrzałbym się uważniej ASUSowi (w tym tygodniu miała miejsce premiera kolejnych modeli) i Abit`owi (duże możliwości O/C).

Reszta sprzetu spox. tylko ciekavi mnie po co Ci pamięci OCZ PC3000. Nie lepiej Kingstone PC3200? Ale to twoja sprawa, ja tesh się niedavno napaliłem na pamiątki XMS (do rozumu przemówiła mi cena :x).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Mam dokładnie 2 dni na dokonanie ewentualnych zmian. Co bysciu tu zmienili?

1) AMD XP 2000

2) MSI KT 4 Ultra-BSR

3) OCZ 3000- 256Mb

4) CD-RW TDK 48-24-48

5) G-Force 4 Ti 4200 (Ginward GS) 128 Mb, VIVO

6) Obódowa Codegan 9011 (serwerówka)

7) Monitor Nec 971 SB

8) HDD- ??? brak koncepcji co do marki

Sprzęt jest sćiągany z Angli za cene ok 3600 zł. To się chyba opłaca, co nie? 8)

Ja bym wymienił tą nagrywareczkę na Teca, a reszta spoko jak dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ten GF to Ginward czy Gainward??Najlepsze są Leadtec i Gainward. Sprzęt dość mocny, jednym słowem cool:)Niewiesz jakiego dyzia...??

No i zestawik zjechal. Karta jest Gainwarda dokładnie. Niestety brak jeszcze HDD. Chcialem zakupic Maxtora 80 Gb ata/133 8mb cache, ale jak na zlosc nastala recesja na ten model. Nigdzie nie mozna go dostac. Teraz mam dylemata co wybrac. Segate? WD? IBM? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...