Skocz do zawartości
king1980

Neostrada

Rekomendowane odpowiedzi

Jest nowa promocja neostrady zestawy startowe 128, 512, 1024 za 59 z vat + miesiące za 1,22 zł z vat, niektóre sklepy już sprzedają (ja kupiłem w vobis)

1501748[/snapback]

To już od dawna- w sumie to jest glupi pomysl bo oni sprzedają "aktywacje" za 59 zl - Tp.Sa za 1 zl - i niby masz te kilka miechów (do 3 chyba ) za 1 zl miesięcznie neo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest nowa promocja neostrady zestawy startowe 128, 512, 1024 za 59 z vat + miesiące za 1,22 zł z vat, niektóre sklepy już sprzedają (ja kupiłem w vobis)

1501748[/snapback]

Hm :huh: i co z tego?

To tak samo jak bym napisal :arrow: Jest nowa promocja:

- Plus*

- Er*

- Ide*

- T*.S.A

- Tel*2

- tip. itd...

Jak jest promocja to kup... hm.. ale dzieki, ze nas poinformowales, daj znac jak znajdziesz jakies nowosci na rynku polskim...

P.S. Dawaj tak 50 nowosci dziennie, zebys sie nie zmeczyl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M@Ly po co sie czepiasz ? chlopak poinformowal o promo, a Ty masz z tym jakis problem ..

1503843[/snapback]

Hm, dobra, myslalem, ze robi reklame lub cus... Ale na tym forum jak zwykle moderzy sie na mniejszych wyzywaja, a jak zauwazam jakies bledy to moder na mnie sie grzmi, a jak ja zrobie wyraz o znaczeniu przeklenstwa to dostaje %... hmm, jak ja zaczynalem na tym forum, to w pierwszych 2 godzinach mialem juz bana na 3 tygodnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi