Richie Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam, Czy jest ktos z Warszawy chetny mi pomoc, odplatnie, oficjalnie na fakture/umowe lub nieoficjalnie do uzgodnienia w budowie malej sieci na radiu tj. Neo 2mbit <> router adsl radio <> 3 x PC + 1 Mac + 1 laptop wszystko to w jednym duzym domu jednorodzinnym, trzeba mi doradzic jaki router adsl radio kupic, jakie karty, jakie urzadzenia, jak to wszystko podpiac zeby net z neo byl na wszystkich kompach skonfigurowac itd, wycenic razem ze mna dla klienta stworzenie takiej sieci i koszt urzedzen, za ta pomoc wynagrodzenie do uzgodnienia, temat dosc pilny, klient dosc zamozny, ktos moze bedzie chcial moze ze mna tam pojechac i wszystko zrobic, lub tez moze mi pomoc chocby tylko zdalnie, im szybciej klient bedzie mial net i bedzie zadowolony, tym szybciej bedzie kasa do podzialu, bede to robil oficjalnie jako firma. chetnych do pomocy i zarobienia kilku groszy ;) prosze o kontakt wylacznie mailowy (oczywiscie wtedy podam od razu telefon, a raczej zadzwonie) na adres richie@scigacz.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja bym chetnie pomogl. Niestety pracuje do pozna, a sb i nd mam zajete. Niemniej jednak sluze pomoca powiedzmy zdalna. Jak masz jakies pytania to chetnie odpowiem. Sam zakladalem taka siec na kilka powiedzmy wsi podwarszawskich i obecnie jest 7 kompow 3 przy routerze, 4 w odleglosci 1.5km od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...