Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Mial kiedys ktos w reku te tanie 350siatki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54673125 8cm wentyl 2 linie +12v http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53620013 12cm wentyl zastanawiam sie czy nie wymienic mojego modecoma iso-450p (cwt) na tego fortrona z 12cm wiatraczkiem bo ten moj strasznie rzezi;) a szkoda gware zrywac, no i 12cm = lepsza wentylacja budy Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) :lol: :lol: :lol: Nie ma to jak funkcja PFC...kontroluje ona obroty wentyaltorów Aha a zdjęcia na linki z 8cm nie prezdstawiają przypadkiem wersjki 12cm? :lol: Edytowane 18 Czerwca 2005 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jak masz gwarę to reklamuj jesli wiatrak rzęzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) :lol: :lol: :lol: Nie ma to jak funkcja PFC...kontroluje ona obroty wentyaltorów Aha a zdjęcia na linki z 8cm nie prezdstawiają przypadkiem wersjki 12cm? :lol: 1501820[/snapback] my bad Jak masz gwarę to reklamuj jesli wiatrak rzęzi. 1501993[/snapback] taki jego urok od nowosci;) jakis super glosny nie jest ale jak masz wyciszonego calego kompa to zaczyna denerwowac:) i chyba wezme tego z 12cm wentylem... Benito miales go moze w lapach?;) ciekawe jakie on ma pfc bo na stronie fsp niema takiego modelu...;) Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tych wynalazków nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Te "dziurki" mi troche przypominaja ColorIta :wink: Cos na google pisze o tej zasilce (tej z 12cm wentylem), ale wszystko "in dojcz" niestety. Mam pomysl :-P Kup go i sie nam pochwalisz jak chodzi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a ja go mam kupilem tez na allegro i chwale ;) (nawet od tego samego sprzedawcy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a ja go mam kupilem tez na allegro i chwale ;) (nawet od tego samego sprzedawcy) 1506063[/snapback] Cicho chodzi ? Ile wazy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 chodzi cicho czasami jak nie wietrze pokoju, to sobie wejdzie na wyzsze obroty, ale przy otwartej budzie + chlodzenie na procu jak w opisie jest b. cicho. Wazy... hmm... nie wazylem :) ale jest na pewno ciezszy od codegena ktorego mialem poprzednio (no ale tam w srodku prawie nic nie bylo). Jedynym jego mankamentem jest to ze ma tylko 3 molexy i styknelo mi to akurat do moich dvd-r /rw + hdd. no ale jesli masz dysk z sata to no problem. Aaa i musialem dokupic przejsciowke 24-20 pinow do plyty gl... bo mi sie zle spojrzalo, ale to juz nie wplywa na jakosc zasilki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...