Dr@GuN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) mam płytę p2b-f a tam nie ma zmiany napięcia w biosie , jak podnieść napięcie programowop i czym(jakim progsem) Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 chyba jedyen co ci pozostaje to polaczenie odpowiednich nóżek/styków na procesorze. jakos w instrucji od mojego asusa p2b nie znalazlem zadnej zworki odpowiedzialnej za napiece procka (ale jest zworka od napiec agp/dram/chipset - VIO) raczej taki program jakiego szukasz NIE ISTNIEJE (gdyby miał istnieć to raczej byłaby mozliwośc posniesienia vcore w biosie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 czytałem że są takie progsy tylko pod platformę amd a nie moją , a tak sie składa że ja mam procek "via c3 800mhz(3x133) i jak moja płyta nie obsłubuje seryjnie procków z takim taktowaniem , no to postanowiłem sobie podnieść mnożnik , jak podnosze do 700mhz to sie już zacina ..... a na innej płycie idzie śmiało ... pozostaje napięcie , bo temperaturę to mam spox (25st po 12godzinach roboty na 100% 35st) no to jak istnieje taki progs czy nie ma sie co łudzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 raczej niema co sie łudzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...