S.W.A.T Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam, gdy odpalam film w ALLPlayerze on dziwnie sie zaczyna ciąc (program), natomiast gdy odpalam film w WINAMPIE to obraz tak jak by sie powieksza... nie iwem jak to opisac, załozmy ze kwadracik wokoł "MOJEGO KOMPUTERA" sie pojawia i kilkanascie razy wiekszy mi sie pokazuje zamiast filmu... CZASEM MAM NAWET TAK GDY KOMPUTER SOBIE STOI W SPOCZYNKU!! Prosze o pomoc! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 poczytaj w temacie o 6600GT :wink: tylko nie pisz do mnie na gg ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Misq nie moge znalesc tego problemu w 117 stronach :< pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...