zuy_zgred Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Co kupić do mojego kompa do 200 zł?? Karta graficzna?? RAM?? A i jeszcze mi powiedzcie jaką karte dźwiękową kupić tak do 80 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Wymien plyte i ram. Mobo na cos przynajmniej KT 400 lub odrazu Nforce2. Ram na DDR. A dzwiek to bierz starego Live 5.1. Jak znajdziesz kupca na Plyte i ram to moze sie zmiescisz. Ale na Dziwek juz ci niestarczy. Z grafika tez cos mozna zrobic ale troszku male te fundusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 bierz jakies mobo z nf2 i sound storem to kto karta dziwkowa bedze zbedna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A może zmienić karte na jakiegoś radka 9550? Według mnie dało by to większy przyrost wydajności, ale nie jestem pewien. Mobo i RAM zmienie w grudniu, będe miał dodatkowe fundusze (Mikołaj :)), jakieś 350 zł pewnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jak tak to bierz radka... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...