Skocz do zawartości
lelokpl

Celeron 2800 Mhz I Przycinanie Sie Gier

Rekomendowane odpowiedzi

...a zas z systemem raczej nie ma zadnego błedu bo wczoraj robilem na nowo bo u mnie sie system nie utrzyma dłużej niż 1 miesie,jak byscie cos jeszcze...

1502679[/snapback]

no ja nie wiem. postawilem winde we wrzesniu zezlego roku jak wymienilem kompa i do tej pory dziala jak nowka :) czpeniu naucz sie troche obcowac z windowsem bo skoro tak zasrywasz winde w miesiac to juz ja widze cos ty za sterowniki powgrywal :P...

IMHO nieodchudzony windows i zle sterowniki

...np ciekawe jak ci chodzi HL2...  bo wg mnie to tak jak juz ktos napisal, chocbys wlozyl tam 9800pro to nie pograsz i tak :-/

1504265[/snapback]

No u mnie plynniutko w 1600x1200 full detale aa itd... :)

Edytowane przez Tsoushi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego sie tak kłucicie co jest lepsze,ja mysle tak samao jak (AKa) i jest takie powiedzenie -Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi o sie ma-Wiec wiecie nie karzdy jest milionerem zeby kupowac najnowsze zeczy ma o na co go stac wiec powinnismy sie wszyscy cieszyc ze chociaz takie cos mamy a moglibysmy nic niemieć

Pozdrawiam

1506712[/snapback]

stary.. za cene celerona mógłbyś mieś świetnego procka ze stajni AMD... więc nie jest sztuką mieć pieniądze, lecz nimi gospodarować :)

P.S

I nie sadź tyle ortoli :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

victor89:

dokladnie to samo zasugerowalem pare postow wyzej <_<

Tsoushi:

niewazne jaka gierka, chodzilo mi o prosty przyklad gierki ktora wymaga dosyc duzo od proca zeby wygenerowac nie tyle grafe co efekty otoczenia, fizyke itd..... na wymienionym w temaci celeronie chyba samobojstwem byloby to odpalac.... czy moze sie myle???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiecie co wam powiem mi chodziło o to zebyscie mi pomogli w prblemie iecia sie gierki ale wy sie kłuicie cały czas co jest lepsze,

Jedno słowo do(Tsoushi)To ze ja zasrywam jak to ty napisałes system n to widzisz b ja instaluje durzo programów bo praoje przy prgramach dokładnie to pracóje jako informatyk wiec programy testuje ich błędy wydajnsc i takie tam podobne sprawy wiec nie mosisz sie tym przejmowac bo to ze u ciebie jest instalowana jedna rzecz na pół roku to juz jest twoj proble. i jeszcze jedno to ze jestem informatkiem nie znaczy ze nie moge zgłosic na forum swjego prblemu bo nk nie jest doskonały a jak mawiaja (Kto pyta ten nie błądzi)

I jeszcze sorki za moja ORTOGRAFIE-ale przykro mi ale jestm DYSKGRAFEM czy jak to sie tam pisze wie mi wybaczcie takie błady

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie lekko o/t. Tak się zastaniawiam, co lepiej zrobić, zbierać kase na Pentka 2,4-2,8 bez HT(płyta nie obsługuje) czy zbierać zielsko na coś nowego(ale niestety ze stajni AMD[cena/jakość])

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos mi moze wyjascnic mam kompa celeronD 2,8GH 1 GB DDR ramu i karte gaficzną radeon 9550 xt podkreconą na 9600 pro

a gra gta sa sie zalezne jakie detale i te inne [ciach!]ły ostawie zawsze mi sie kurewsko zacina

mam wszystk na minimum wyłączony antyalliasng no tak zeby na tym sprzecie bez zadnego wachania powinno ziałac a mam 10-15 klatek na sekunde (max) czemu?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi