ufo999pl Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 chce kupić procka Athlon 64 2800+ i nie wiem o co chodzi w slowie BOX??? wiem ze jest tylko dodatkowo wiatraczek wtedy:) ale czy sa jakies srubki czy coś?? czy bez obawy moge kupic wersje OEM i dodatkowo wiatraczek jakis przyszlościowy?? co lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 chce kupić procka Athlon 64 2800+ i nie wiem o co chodzi w slowie BOX??? wiem ze jest tylko dodatkowo wiatraczek wtedy:) ale czy sa jakies srubki czy coś?? czy bez obawy moge kupic wersje OEM i dodatkowo wiatraczek jakis przyszlościowy?? co lepsze?? 1502023[/snapback] W wersji box masz zwykle niskiej jakosci wiatrak, ktory wystarczy do nominalnej pracy procka. Jesli nie bedziesz chcial go krecic to kup boxa, jesli natomiast interesuje cie o/c lepiej zainwestuj w cos wiecej niz boxowy cooler np. Freezera 64 (do poczytania o nim w dziale 'chlodzenie konwencjonalne'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 poza wiatraczkiem na boxa jest gwarancja 3 lata a na oem 1 rok. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 poza wiatraczkiem na boxa jest gwarancja 3 lata a na oem 1 rok. icon_wink3.gifI dla tego lepiej kupić o kilkanaście złotych droższego boxa... I do tego dokupić jakiś coller... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hm... po 3 latach procek bedzie takim zabytkiem, ze szok, wiec lepiej kupic OEM, bo i tak po roku pewnie sprzedasz i kupisz nowy.Szkoda kasy na 3-letnia gwarancje jak i tak pewnie po max 1,5 roku sprzedasz procka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ale ktoś chyba prędzej kupi proca, co ma jeszcze gwarancje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...