trybul Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Znalazłem tanio na aukcji ebay.de bardzo dobrze prezentującego się :lol: laptopa: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...5208774463&rd=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 hehe wolalbym to na czym lezy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 hehe wolalbym to na czym lezy ;) 1502227[/snapback] ja też :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbank Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 No nie wiem, Niemki są mało ładne ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Znalazłem tanio na aukcji ebay.de bardzo dobrze prezentującego się :lol: laptopa: 1502116[/snapback] Skoro w tym laptopie siedzi P4, to ładie musi tą panią grzać w nogi :) Moim skromnym zdaniem montowanie w komputerach przenośnych procesorów p4, to nieporozumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...