mojpecet Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) szkoda. w takim razie chyba tylko tego im brakuje :) Myslalem o nich, ale nie mam aż tyle kasy. Moze po wakacjach... Nie wiesz gdzie można kupić najtaniej? I czy gwarancja jest typu door-to-door czy serwis producenta? P.S jeszcze mam 2 pytania: w niektórych zestawach logitecha, satelity były połączone kablem (dziwactwo). Utrudnia to ułożenie w taki sposob jaki byśmy chcieli. Mam nadzieje że nie ma takich wymysłów w Z-2300? I czy pilot jest wyważony w stosunku do kabla? Bo zdarza się że kabel niekiedy jest gruby i sprawia wrażanie ciężkiego, kiedy to sam pilot jest leciutki i suwa sie po biurku jak chce. Jak to wygląda w z-2300? Edytowane 16 Lipca 2005 przez kaamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 nikt nie odpowie na to pytanie wyzej? :? P.S nie wiecie ile takie glosniki mogą kosztowac w angli? i czy pudlo jest duze, i ile wazy? bo moze bedzie okazja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Może mi ktoś podać wage suba i satelit?Ile W mają rzeczywiście te satelity?THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 nikt nie odpowie na to pytanie wyzej? :? P.S nie wiecie ile takie glosniki mogą kosztowac w angli? i czy pudlo jest duze, i ile wazy? bo moze bedzie okazja... 1564335[/snapback] cena wychodzi tyle samo co w polsce + przesylka i koszty, nie oplaca sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ok dzieki za odp. Mam jeszcze jedno pytanie. Co to za dodatkowy kabel wychodzący z pilota? Taki cieniutki. Do czego on służy? Do podłączenia zewnętrznego odtwarzacza muzyki? Można ten kabelek odpiąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) wszyscy spać poszli? co jest? Zaraz dostane 10% od moderatora za to ze pisze posty jeden po drugim, ale jak inacze zrobic zeby ktos zauwazyl? kurde piszcie cos! Chce sie czegos dowiedziec konkretnego, mam ochote kupić te głośniki, a tyle kasy na drodze nie leży! Ten kabelek o ktorym pisałem wyzej to jak sie domyślam normalny kabel sygnałowy? Tylko czemu tak dziwnie od pilota on wychodzi, a nie z Sub'a? I mam jeszcze jedno pytanie. Bo kumpel na wieże SONY RX50, głośniki (razem) 95W, taka moc jest napisana z tyłu wieży, na głośnikach nic nie ma. Zestaw ten jest strasznie stary, ma pewnie z 10-15 lat, wtedy to był hit, a szczeże powiem gra naprawde dobrze i głośno. Logitechy będą grały głośniej? Jak sie spisują w praktyce? Nie chciałbym kupić czegoś słabszego niż ma kumpel, bo się czasami przyda głośna muzyka, a ta jego wieża jest no na styk (głośniej sie nie da, ale głośniej nie trzeba). No wiec? Jak z maxymalną głośnością w Z-2300? I czy słychać zniekształcenia głosu przy max głośnosci? Jakieś harczenie? Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez kaamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 o moc głośników się nie bój :) no jak weźmiesz na max to rzadko jakie głośniki grają bez charczenia :(, ale co się dziwić za taką kasę. a ten cienki kabelek co z pilota odchodzi to jest odpowiedzialny za podłączenie w ogóle głośników do kompa :) a o % się nie martw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 CZy one będą grać dobrze w pokoju 3x4m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Obecnie posiadam głośniczki Creative FPS 1600 ( 4.1 ) Właśnie zastanawiałem się nad kupnem głośników LOGITECH Z-5300 ( używane ) ale ktos mi poradził żebym kupił sobie LOGITECH Z-2200 ( nowe ). Może wiecie jaka jest różnica pomiędzy LOGITECH Z-2200 a LOGITECH Z-2300 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 CZy one będą grać dobrze w pokoju 3x4m? 1576786[/snapback] a dlaczego by miały grać źle :? w pokoju o takich wymiarach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 hmmm tez chce aktualnie kupic logitechy z-2300 , miałem megaworksy, ale soob mnie draznił, przy nieco wiekszej głosności charczał :/ , zastanawiam sie jednak nad logitechami z-5300. mam pytanie czy sa one jeszcze produkowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No właśnie te Logitech z-5300 już chyba nie są produkowane bo juz w kilku sklepach pytałem i nie ma towaru i nie będzie także tylko używane mozna sobie sprawić jak ktos ma szczęście. Ciekawi mnie jaka jest różnica pomiędzy Logitech z-2300 a z-2200. Czy różnia sie tylko wygladem?? Może jakością dźwięku. A moze z-2200 to starszy model a z-2300 to jego nastepca. Moze ktos mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Bo straszą mnie ludzie że bas będzie buczec bo zamały pokój:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Jak ci bedzie dudniło to sobie bas troche skręcisz i bedzie oki. Bez przesady ja tez miałem pokój 3x4 i dudniło bo xle był ustawiony sub tzn. w zły miejscu musiałem nim pojeździc po pokoju i znaleźć dobre miejsce i było oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ok,Big THX:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 co prawda to prawda. wystarczy dobrze ustawic albo suba przesunaś w inne miejsce i już nie dudni. Ja na swojej Audigy 2 jak ustawie bass boots (podobna opcja) ponad połowe to słuchawki dudnią jak nie wiem mimo iż bas nie pierdzi i daje rady. O głośnikach nie mówie, bo jeszcze nie mam z-2300 :) Narazie w kieszeni leży 4 bombki, jeszcze troche mi trzeba. A właśnie, a wejscie analogowe (bo cyfrowego glosniki nie posiadają jak mowicie) jest pozłacane? I czy wyjscie sluchawkowe na pilocie tez jest pozlacane? Moze duzej roznicy to nie robi, ale chcialbym sie dowiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ile Ma M kable od głośnikóf i pilota? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 kaamien nic nie jest pozłacane. ps. czy jest pozłacane czy nie to jeden czort i tak tego nie usłyszysz szczególnie w głośniczkach za 500zl i audigi 2 zs. nie popadajmy w paranoje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 w sumie to masz racje. ale wiesz... jak tak widze w karcie pozłacane styki, nawet w słuchawkach z podpisu, to tak inaczej wygląda :D Głośnikom by nic nie zaszkodziło. No ale... Chyba faktycznie nie robi to różnicy w zestawie za 500zł. BTW: Na Agito.pl kosztowały 539zł, a teraz podniosła sie cena do 600. Chyba już nigdzie nie można kupić za ok.550 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) jakie sa wymiary głośników i subwoofera ?Z-2300 :oops: :oops: :oops: Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez SILAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 cale http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9372 cm http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9372 szukałem 10s co za lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 wczoraj miałem okazje posłuchać jak w pewnym sklepie jak grają logitechy z-2200 (starszy model 2300). Grały z poziomy SB Live 24, mp3 tylko 192kbps, ale panowie szczena mi opadła :D Teraz to mnie złapało na te logitechy... Pytałem w sklepie ale nie mieli. Tylko okazyjnie (nie wiem jakim cudem) z-2200. Nawet nie pytałem ile za nie chcą, nie podobają mi sie z wygladu tak jak z-2300. Wszystkie opinie na temat serii Z potwierdzają już z-2200 w moim odczuciu. Strach sie bać co potrafią z-2300 :D Gdzie można kupić najtaniej? - chodzi o sklepy z neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 czy w z-2300 przy max. głośności wystepują zniekształcenia, trzaski , harczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja dzisiaj zamówiłem w sklepie. Pod koniec tygodnia powinien kurier przywieźć, ale nie wiem bo jak narazie towar jest ''chwilowo niedostępny''. Jak już bede mial to powiem ci czy są trzaski :wink: A puki co niech ktoś inny odpowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Godzine temu zawitał kurier DHL'u. Jak wyciagnołem z pudła to myślałem że SUB to jakaś pufa do siedzenia :D Jest strasznie duży. Podłączyłem i zaniemówiłem....!! Pytasz czy są jakieś szumy, trzaski, przy max głośności? Powiem tak, bas do połowy, głośność na 8/10 więcej naprawde się nie da wytrzymać, przynajmniej u mnie, mp3 320kbps i żadnych trzasków. testowalem jeszcze sub'a specjalnym kawalkiem pod THX, jeszcze nie słyszałem takiego basu, naprawde... Jak będzie okazja - i jak znajde jakiegoś samobójce - :D to powiem ci czy na max głośnosci coś harczy-szumi. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Godzine temu zawitał kurier DHL'u. Jak wyciagnołem z pudła to myślałem że SUB to jakaś pufa do siedzenia :D Jest strasznie duży. Podłączyłem i zaniemówiłem....!! Pytasz czy są jakieś szumy, trzaski, przy max głośności? Powiem tak, bas do połowy, głośność na 8/10 więcej naprawde się nie da wytrzymać, przynajmniej u mnie, mp3 320kbps i żadnych trzasków. testowalem jeszcze sub'a specjalnym kawalkiem pod THX, jeszcze nie słyszałem takiego basu, naprawde... Jak będzie okazja - i jak znajde jakiegoś samobójce - :D to powiem ci czy na max głośnosci coś harczy-szumi. pozdro! 1624980[/snapback] HEHE WIEDZIALEM ZE BEDZIE TAKA REAKACJA :D Mam nadzieje ze uzywasz kx project i foobara 2000 P.S. Mozesz wyslac mi na meila ten kawalek o ktorym mowisz ? Moj meil maziboss@o2.pl Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) :D po co na maila jak moge rzucić adres :wink: http://www.elektroda.net/audio/ tam na samym dole masz odpowiednie dźwięki dla odpowiednich częstotliwości, a nizej jest coś takiego jak Sound Effects - THX Subwoofer Test - 3 Types Of Bass - super niskie. Niby to tylko dźwięki, ale niektóre naprawde dają :D Używam tylko oryginalnych sterów pod karte, + najnowszy update. a co do foobara to miałem dzisiaj sciągnąć :wink: jak nrazie tylko winamp i creative media source 2 - szczegolnie w media dźwięk jest extra. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez kaamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 :D po co na maila jak moge rzucić adres :wink: 1625166[/snapback] dzieki :P sciagnij sobie piosenke Heavy D & The Boyz - Now That We Found Love i basik daj lekko za polowe ;) Mam nadzieje ze uzywasz kx project :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 za późno edytowałem :D odśwież stronke... nie uzywam kx'ów, a pioseneczke zaraz sciągne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 za późno edytowałem :D odśwież stronke... nie uzywam kx'ów, a pioseneczke zaraz sciągne :wink: 1625176[/snapback] to blad instaluj jak najszybciej kx i foobara 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...