LuKaSeKbP Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Więc tak: kolega che kupic dysk 80gb, jego sprzęt to: MSI MS-6119 (intel 440BX) aktualizacja biosu jest-Bios ten obsługuje 65 GB :( . Gdy podłączam 80wdse na poczatku zostaje rozpoznany model.. po przejściu na okno testow zwis!!!! Wchodząc do biosu (ide hard de....) zwis :( i [gluteus maximus] blada :[ Da się to jakoś obejść lub zrobić, aby ten dysk ruszył?? THX za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Dziwne, ja do BXa miałem BIOS, który rozpoznawał duże dyski. Może zakup kontrolera ATA na PCI by pomógł. Albo poszukaj najnowszego BIOSu (jeżeli takiego już nie masz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 moja rada taka zalej pan robaka hie hie a tak na powazne to kup pan kontroler, albo zmien tasme od dysku moze byc uszkodzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja rownierz radzilbym kupic dodatkowy kontroler ATA133 moze byc z RAID bo roznica w cenie niewielka, za ok. 140zl juz kupisz takie kontrolery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 A probowales ustawic parametry recznie. Jak nie to sprobuj. Jak to nie pojdzie kup kontroler :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Wybierz sobie jakiś biosik. http://www.msi.com.tw/program/support/bios...05&NAME=MS-6119 Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...