pbuda Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jak w temacie. Chce zmienic zasilacz i szukam czegos do 350zl. Oto mozliwosci. AeroCool Aeropower 450W Enermax EG465P-VE 460W Revoltec Chromus II 400W Tagan 420-U01 Topower P6 420W Wszystkie te zasilacze sa mniej wiecej w jednej cenie (oprocz Enermaxa, duzo tanszy). Nie patrze zbytnio na W, bo nie o to tutaj chodzi, zalezy mi jak najbardziej na CISZY i stabilnych napieciach. Wiem, ze Tagan i Topower to klasa sama w sobie, ale jak maja sie na ich tle pozostale? Prosilbym o jakies rady, bo musze jutro kupic zasilke a nawet nie mam bardzo czasu zeby poszukac i poczytac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psiochun Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Proponuję skupić swoją uwagę na revoltecu lub taganie. Oba zasilacze są wyjątkowo ciche, a w revoltecu dostaniesz dodatkowo odpinane kable (zasilacz ropbiony przez topowera - to dużo mówi :) ). Tagan skolei jest chyba nieco cichszy jeszcze (ocena subiektywna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 To ja podpinam się pod pytanie bo w poniedziałek zamawiam w zenfiscie . Co polecacie ? Aerocool albo revoltec ? reszta za droga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jak w temacie. Chce zmienic zasilacz i szukam czegos do 350zl. Oto mozliwosci. AeroCool Aeropower 450W Enermax EG465P-VE 460W Revoltec Chromus II 400W Tagan 420-U01 Topower P6 420W Wszystkie te zasilacze sa mniej wiecej w jednej cenie (oprocz Enermaxa, duzo tanszy). Nie patrze zbytnio na W, bo nie o to tutaj chodzi, zalezy mi jak najbardziej na CISZY i stabilnych napieciach. Wiem, ze Tagan i Topower to klasa sama w sobie, ale jak maja sie na ich tle pozostale? Prosilbym o jakies rady, bo musze jutro kupic zasilke a nawet nie mam bardzo czasu zeby poszukac i poczytac :( 1502394[/snapback] Topower P6 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 a moze TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja polecam Tagana, bo sam używam i jest bardzo zadowolony :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 podaj szczegoly co do wybuchu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) mial ktos doczynienia z areocolami? interesuje mnie aeropower 550w i turbine power 450w. super z wygladu, mocna specyfikacja i ciche. wie ktos cos wiecej o nich? turbine power ma dodatkowo odpinane kable i 2 linie 12v :wink: Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) podaj szczegoly co do wybuchu :lol: 1504146[/snapback] Gralem sobie w gierke (dla loozu miedzy egzaminami) i nagle slysze takie jebudu, niebieski odblask za komputerem i... off. Wrzucilem panicznie drugi zasilacz zeby sprawdzic czy wszystko chodzi... i na szczescie chodzi. Co wybuchlo, nie wiem, wydaje mi sie ze jakis kondensator, bo za komputerem mialem jakies kropki z jakiejs przezroczystej substancji. Wybor padnie albo na Revolteca albo Topowera, ciagle sie zastanawiam ktory wezme. Revoltec ma ta zalete ze ma odpinane kable, ale z drugiej strony ponoc Topower P6 to lepsza konstrukcja... moze ma ktos porownanie tego wiatraka w Revoltecu do Nexusa D12-SL12? Wg mnie to najcichszy wiatrak i milo by bylo gdyby ktos napisal jak sie ma ten Revoltec do tego wiatraka. Edytowane 19 Czerwca 2005 przez pbuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a widziales zasilacze aerocool? tez robione przez topowera i fajne z wygladu i ciche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jesli chodzi o Aerocool, to wzial bym go, ale tylko turbine 450W, tylko ze problem w tym, ze jest o 100zl drozszy od Topowera. Mialem kupic zasilacz wczoraj, lub dzisiaj a tak jeszcze bede musial sie zastanowic :/ i poszukac jakichs porownan na zagranicznych stronach. Zna moze ktos takie strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) aerocool turbine ma jeszcze 2 linie +12v w odroznieniu od topowera i fajnie wyglada. ale jesli nie zalezy Ci na wygladzie i odpinanych kabelkach to wez topowera to naprawde porzadny zasilacz( mozesz jeszcze zastanowic sie nad taganem) Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...