Tomazo Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam problem z powyższymi głośnikami. Podłączyłem je... ale np. zamiast głośnika tylnego kanał idzie na wubwoofer... głosniki tylne(małe) wogóle nie działają. Na 99% wszystko podłączone w dobre miejsce. Co może być przyczyną tych błędów? - czy to wina softu czy głośnikow :/. Moja karta dźwiękowa to NV SoundStorm na ABIcie NF7-S. Jeżeli to wina softu to prosze o pomoc w postaci programnów którymi moge to skonfigurowac :/. BTW. Przez NV mixera sprawdziłem, że wszystkie głośniki działają no ale nie w tym momencie co powinny... Prosze o szybką pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam te głosniki i na integrz niedzilaja dobrze tzn niedziala jeden tylni ja sciagnolem sobie stery ze strony realteca ,jutro ide po sb live 24 bit i wszystko bedzie jasne ale na 100% to wina sterów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...