NeoXX Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam serdecznie :wink: Dziś chcę zamówić w sklepie internetowym jakiś dobry i wydajny cooler(wchodzi w to też o/c) w przyzwojitej cenie.Tylko teraz tych coolerów jest od groma(człowiek gubi się :-P ) Prosze doradźcie mi jaki byłby najlepszym wyborem. Socket A Cena-Nie przekraczającego 80/90 zł Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hmm no to od najnizszych --> Spire Whisperrock III lub IV , moze jakis pentagram (80AlcU , 92AlCu). Nie wiem czy freezery sa na Socket A :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hmm no to od najnizszych --> Spire Whisperrock III lub IV , moze jakis pentagram (80AlcU , 92AlCu). Nie wiem czy freezery sa na Socket A :) 1502700[/snapback] A Spire są dobre??(nie zawiodę się?) A co powiecie na Pentagram Freezone QVC-100 AlCu+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A Spire są dobre??(nie zawiodę się?) A co powiecie na Pentagram Freezone QVC-100 AlCu+ ?? 1502708[/snapback] Help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 bierz pentagrama, bardzo dobre no i tanie coolery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 bierz pentagrama, bardzo dobre no i tanie coolery. 1503017[/snapback] Tak ale dokładnie jaki model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...