Mociak Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Mam aparat cyfrowy z funkcją kamery, kabel USB udostępnia tylko przenośny dysk w aparanie, ale mam kabel na chinch, do karty mam przejściówkę DVI -> chinch, mogę do niego załączyć aparat i np. nagrywać obraz (live) czy coś? Ale jakim oprogramowaniem? EDIT: Generalnie chodzi o to, czy to jest tylko wyjście czy wejście/wyjście, to jako wyjście miałem na nim TV Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Mociak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 raczej nie mozesz. wyjscie na karcie graf. DVI nie sluzy do podpinania aparatow tylko urzadzen cyfrowych wylapujacych sygnal (czyt. panele LCD na przyklad). Chyba ze masz wersje VIVO wtedy podlaczasz (nie pod dvi tylko tv-in-out) i korzystasz z jakiegokolwiek programu przechwytujacego. No i oczywiscie zalezy to aparatu czy od razu (live) zapodaje sygnal na wyjscie chinch czy tylko przy odtwarzaniu nagranych juz sekwencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jak podłączam aparat do TV przez euro, to widzę wszystko, co dzieje się na aparacie, mogę robić/przeglądać zdjęcia, nagrywać/odtwarzać filmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...