Sz@kal Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Witam Niedawno kupiłem Durona 1300 z płytą Shuttle AK32 na kt 266 Próbowałem zamalowywac mostki, tylko to nic nie daje kilka razy próbowalem i jak zmieniam mnoznik to czarny ekran Słyszalem ze te Durony mają całkowicie zablokowany mnoznik ale nie wiem jak z tym jest poradzcie cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 durony 1.3 ponoc mialy calkowicie zablokowny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 To jak to jest z tymi 1,3 duronami , mozna je odblokowac bo nie wiem czy kombinowac ze stickerem gwarancyjnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 a jka tez sie przyłoncze do problemu tylko ja mam durona 1200 no i nie mam tych obrzydliwych nalepek na procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 a jka tez sie przyłoncze do problemu tylko ja mam durona 1200 no i nie mam tych obrzydliwych nalepek na prockuZ Duronem 1200 nie ma tego problemu ! WSZYSTKO CHODZI ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 a jak z 1300 ? Pomozcie , mam kombinowac z tymi stickerami gwarancyjnymi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Spojz na na moj konfig. W durniu 1200 jak najbardziej mozna kombinowac, a wydaje mi sie ze w 1300 tez mozna. Ale czekaj co ty scesz z tym stickerem kombinowc? czyzby L1 bylo zaklejone. Wesz jezeli nie to nie ruszaj ich bo jak padnie to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...