Skocz do zawartości
pavliq

Jaka Grafika / Agp Do 300zl

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka karte grafiki kupic? Mam do dyspozycji 300zl i chce by w miare mozliwosci byla jak najwydajniejsza. Czytalem ze radki 9550 sa niezle.

Do mojej obudowy wejdzie tylko low profile... to ogranicza dosyc mocno poszukiwania. Nie mam zadnych preferencji nvidia/ati - wazne zeby byla na agp i mozliwie jak najszybsza.

Mam jeszcze takie jedno pytanie - moze troszke glupie - czy sa karty grafiki low profile z tvout i tunerem tv? Bo jezeli nie to bede musial kupic tez tuner :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karty low profile sa nizsze - do obudow typu slim. Wiem, ze sa takie gf fx 5200 i radki tylko kwestia ktore sa lepsze i czy sa jeszcze jakies inne karty tego typu. Poki co korzystam ze zint. grafy. Ktore ati 9550 dobrze sie kreca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie powiesz chyba że twoja obudowa kurczy się zaraz po slocie PCI? bo każda karta nawet ta low profile jest przykręcana do slotu PCI i jeżeli Twoja obudowa jest szeroka na slot PCI a na pewno jest jeszcze szersza to każda karta wejdzie, w takim razie ja bym polecał r9550

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otoz nie! Nie wejdzie kazda karta. Tobie zapewne chodzi o inne obudowy slim, gdzie karty montuje sie rownolegle do plyty glownej (agp i pci raiser). Mi chodzi o zwykla obudowe desktop, ktora jest nizsza. Karty montuje sie prostopadle do plyty glownej (czyli normalnie) ale cala obudowa ma 9 cm wysokosci! Przyklad karty low profile masz tutaj KLIK.

Problem w tym, ze chce cos mocniejszego do 300zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi