pavliq Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jaka karte grafiki kupic? Mam do dyspozycji 300zl i chce by w miare mozliwosci byla jak najwydajniejsza. Czytalem ze radki 9550 sa niezle. Do mojej obudowy wejdzie tylko low profile... to ogranicza dosyc mocno poszukiwania. Nie mam zadnych preferencji nvidia/ati - wazne zeby byla na agp i mozliwie jak najszybsza. Mam jeszcze takie jedno pytanie - moze troszke glupie - czy sa karty grafiki low profile z tvout i tunerem tv? Bo jezeli nie to bede musial kupic tez tuner :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Radek 9550 Nie wiem dokąłdnie o co biega z tym low porofile.... Jsaka masz obudowe i jaka karte teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavliq Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Karty low profile sa nizsze - do obudow typu slim. Wiem, ze sa takie gf fx 5200 i radki tylko kwestia ktore sa lepsze i czy sa jeszcze jakies inne karty tego typu. Poki co korzystam ze zint. grafy. Ktore ati 9550 dobrze sie kreca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 No ten co dłąem, ale on nie jset nizszy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 nie powiesz chyba że twoja obudowa kurczy się zaraz po slocie PCI? bo każda karta nawet ta low profile jest przykręcana do slotu PCI i jeżeli Twoja obudowa jest szeroka na slot PCI a na pewno jest jeszcze szersza to każda karta wejdzie, w takim razie ja bym polecał r9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavliq Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Otoz nie! Nie wejdzie kazda karta. Tobie zapewne chodzi o inne obudowy slim, gdzie karty montuje sie rownolegle do plyty glownej (agp i pci raiser). Mi chodzi o zwykla obudowe desktop, ktora jest nizsza. Karty montuje sie prostopadle do plyty glownej (czyli normalnie) ale cala obudowa ma 9 cm wysokosci! Przyklad karty low profile masz tutaj KLIK. Problem w tym, ze chce cos mocniejszego do 300zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavliq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Co myslicie o tym radku Klik ??? Znajde cos lepszego w podobnej cenie albo do 300zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavliq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Co myslicie o tym radku Klik ??? Znajde cos lepszego w podobnej cenie albo do 300zl? I czy to jest wlasnie ten ktory tak fajnie sie kreci? Jaki ma pobor mocy (jezeli ktos wie oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 za 329zł można mieć już 9550XT, no ale on low nie jest, więc w sumie tylo 9550 zostaje, np Gigabyte'a/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 radek 9550, ewentualnie jakis gf 5cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavliq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 radek 9550, ewentualnie jakis gf 5cos 1504808[/snapback] No wlasnie czy trafie jakiegos mocniejszego GF do tej ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie trafisz, chyba ze GF 4 Ti 4600 ale on ma dx 8.1 ] a od serii gf 5XXX to sie z daleka trzymaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...