Laweciarz Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Dziś byłem w sklepie z metalami kolorowymi 'METALPOL'. Mają do wyboru rurki i kątowniki (takie długie prostopadłościany) miedziane o różnych wymiarach, np: wysokość 10, 15, 20 mm, szerokość 30, 40, 50, 60 mm. Ja kupiłem kawałek 15x100x140 (na cztery bloki na CPU) i 10x40x80 (dwa bloki na GPU) oraz 20 cm rurki miedzianej o śred. zewn. 11mm i zapłaciłem za wszystko 50pln!!! Mają też aluminium. To nie jest żadna reklama, zainteresowani chcieliby znać adres więc podaje: Przybyszewskiego przy Łęczyckiej. Acha miedź jest na wagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturBoss Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Spoko, dzieki za info, pare topicow nizej jest moja prosba o namiar na jakis sklepik z metalami. Piszesz, ze miedz jest na wage. Jaka jest jednostka? (cena 1kg)? Troche tego nakupiles, a ile w przyblizeniu kosztowal by kawalek 50x60x20mm? z gory dzieki za info pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Nie wiem ile kosztuje kg :) Nawet nie spojrzałem, ale wychodzi mi , że 1cm^3 kosztuje 22gr :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturBoss Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 heh, czyi 60x50x20 wyniesie mnie okolo 13,2 zl. Spoko. dzieki pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 a mozna tam qpic jakas blache miedziana grubosci np 5mm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a mozna tam qpic jakas blache miedziana grubosci np 5mm ?Można, ale dopuszczalna szerokość to chyba 100mm, albo 150mm. To są takie długie sztaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 spoko - jak dla mnie ok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Dzieki bo juz po skupach chcialem jezdzic ;o) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Acha, dla tych którzy nie są z Łodzi polecam Panoramę Firm => metale nieżelazne lub kolorowe. Zmieńcie tylko województwo na odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...