pio119 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Posiadam laptopa Hp OmniBook6000 i mam problem bo bardzo wolno chodzi (trohe jest stary ale łaził ładniej) Co zoauważyłem bardzo duzo pobiera ramu bo procesor nie jest zabardzo obciażony tylko ram coś prawie cały czas jedzie . co mam zrobic żeby szybciej chodził i ten ram zeby nie pobierało aż tyle jego . Dodam że system operacyjny to XP. Prosił bym o rady. Z góry dziękuje i przepraszam za blędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zreinstaluj system!!! Chyba oczywiste... Nie przepraszaj tylko zacznij myslec... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ewentualnie czyszczenie rejestru, wywalenie niepotrzebnych programów, adaware+spybot, antyvirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Posiadam laptopa Hp OmniBook6000 i mam problem bo bardzo wolno chodzi (trohe jest stary ale łaził ładniej) Co zoauważyłem bardzo duzo pobiera ramu bo procesor nie jest zabardzo obciażony tylko ram coś prawie cały czas jedzie . co mam zrobic żeby szybciej chodził i ten ram zeby nie pobierało aż tyle jego . Dodam że system operacyjny to XP. Prosił bym o rady. Z góry dziękuje i przepraszam za blędy 1502989[/snapback] a ile masz panięci zainstalowanej w tym laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...