Sparrov Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam, za kilka dni mam pierwszy egzamin i zacząłem powtarzać sobie matme jednak nie wiem czego mogę się spodziewać :? Wiem ze będzie to test wyboru do rozwiązania. Zdawałem w tym roku stara mature z matmy i watpie by na egzaminie były tego typu zadania. Jak ktoś ma jakies doświadczenie z tymi testami niech cos napisze. Wiem ze pewnie każda uczelnia ma inaczej ale piszcie jak było o was. Wkońcu tam nie będzie kalkulatora, tablic i czasu :cry: No i co z angielskim - tylko gramatyka? Napiszcie na co zwrócić uwage bo czas ucieka a ja nie wiem co tu robić... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 a gdzie zdajesz ? ja mam 11 lipca przedsiebiorczość, łatwizna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 no właśnie... też mnie ciekawi czego można się spodziewać na takich egzaminach.. mnie czeka test mat-fiz...i nie wiem z czego i jak sie przygotować :( zdaje na Akademię Bydgoską (przyszły uniwersytet) na informatykę.. niech odezwą się Ci co już zdawali takie testy w latach ubiegłych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Ja na zarzadzanie na UG mam 24 czerwca a na biznes elektroniczny na akademi morskiej 29 i 30 czerwca :mur: . Wszędzie test matma i ankielski. W sumie mam dobre świadectow i ciągnie mnie na jakiś techniczny kierunek, jednak boję się że tam trzeba już coś umieć programować itp a tego mnie w szkole nie nauczyli a samemu jakoś nie złożyło mi się do tego zabrać (zawsze myślałem sobie że na studiach się naucze). Więc powiedzcie mi czy np na informe trzeba być juz mistrzem w fizie, matmie, programowaniu itd? No i dlatego chce trafić na takie studia gdzie miałbym szanse się utrzymać śpiąc 7 godzin na dobę :) Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nie zalezy to ile spisz tylko jak efektywnie sie uczysz. Z wlasnegodoswiadczenia wiem ze czasem 1,5 godziny wystarczy by byc obrytym kiedy indziejto nawet10 nie starcza , no i zalezy czego sieuczysz niektore rzeczy wchodza inne nie. Jak bedziesz kombinowal i nad pewnymisztandarowymi rzeczami siedzial to sobie wszedzie poradzisz!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 na studiach raczej zakladdaja ze jestes debilem, ale do tego ze debilem bardzo szybko przyswajajacym nowa wiedze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...