AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Hynix BT-D43 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60054336Zbytnio pamięci mnie nie interesowały. Co te memorki potrafią? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Na oko 250 CL2.5 3-3-7 jak dobrze trafisz chociaz nie wiadomo jak z tymi nowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Na oko 250 CL2.5 3-3-7 jak dobrze trafisz chociaz nie wiadomo jak z tymi nowymi. 1589771[/snapback] A około 300? Jakie timingi? Da radę? ;) Bo takie timingi (lub bardzo podobne) na 250 to ja mam na swoich geilach w konfiguracji 4x512. Tyle że 2T ... A to w porównaniu z 1T to jakieś 2-3% w grach. Można to nadrobić procesorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Hynixy sa na rynku od dobrych kilku lat a ty wyskakujesz z 300? Chyba widzialem jeden przypadek jak te pamieci poszly przy 300MHz na Intelu. No wlasnie po co tyle krzyku o 2T, wszedzie ludzie pisali ze ogromna strata wydajnosci a w grach tego nie widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (...) No wlasnie po co tyle krzyku o 2T, wszedzie ludzie pisali ze ogromna strata wydajnosci a w grach tego nie widac.Ogromna w benchmarkach pamięci ;) Powiem tak, lepiej te 1t mieć niż nie mieć, no nie? ;) Tu 2%, tam 3% i biorą się rekordowe wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 w ogole ma ktos z was E6?? i 4x512 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 w ogole ma ktos z was E6?? i 4x512 ?? 1592487[/snapback] AFAIK Siuwar ma E6. Ja mam 4x512. Obaj jesteśmy z W-wy ;) Podobno Siuwar jest na jakimś wywczasie i brak z nim kontaktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Niech ktos sie znajdzie z 4x512 to sprawdze, mam w domu kilka sztuk E6 :D Aha osoba z Gdańska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 wyślij mi proca to sprawdzę co jest wart :) ps. te twoje nowe selkty E6 to istne demony heehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 wyślij mi proca to sprawdzę co jest wart :) ps. te twoje nowe selkty E6 to istne demony heehe 1594353[/snapback] Jakie moje ? Pretensje do firmy AMD. na 50 przejzanych to najlepsze :) Nie moja wina ze AMd pupy daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Pożyjemy zobaczymy przecież i w E3 były takie tygodnie że co drugi procesor do niczego się nie nadawał a te co, cokolwiek umiały też do „killerów” nie należały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...