gmt Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Widzisz rozmowa zupełnie inaczej się układa ;) Szczerze? Popatrz - po pierwsze testowałeś na innych pamięciach, więc nie możesz bezpośrednio porównywać wyników, choć powinieneś miec wyższe niż ja. to po pierwsze. Jeśli masz słabsze wyniki - oznacza to jedno - coś masz zepsute - najprawdopodobniej BIOS do twojego MSI coś nie gra z Venice - może updejt na inną wersję, albo trzeba poczekać na nowszą wersję - ktoś tu już mówił o tym. Na HyperX z niskimi timingami musisz mieć lepsze wyniki. Chyba, że masz 2T Druga sprawa to testy w Evereście są mało wiarygodne - profesjonalnym programem do mierzenia czasów dostepu jest RMMA - takiego jak ja użyłem w teście - on ci pokazuje dokładnie co gdzie się dzieje - everest to jest tylko wierzch góry informacji ;) Wiesz możesz porównać moje wyniki do innych serwisów - bodajże neoseeker też testował i wyszło mu dokładnie to samo. Więc jest 2:1 dla nas :) Nie trzeba było poczytac testów przed zmianą ? :) 1506692[/snapback] Zaczne od tego, że testowalem kompy na dokladnie tych samych pamieciach tj. HYPER-X ULL DDR400 CL2-2-2-5-T1 (sprzedalem tylko płyte główna z procesorem). Jeśli już to inna byla plyta główna oraz karta graf (która tu nie ma nic do rzeczy). W RightMark Memory Anayzer, cinebench2003 oraz ScienceMark2 32-bit tez testowalem ale nie pamietam juz wynikow WINCHA wiec nie wspomnialem. Jesli chodzi o procka to mam go juz ok 3 tygodni. I szczerze powiem szukalem wiele (pomimo chronicznego braku czasu :) ) na jego temat, ale na Twoja stronke nie wpadlem :( . Do tego wiekszosc testow jakie znalazlem byla przeprowadzna na Venice 3500+ oraz innych plytach głownych i po przetaktowaniu a to sa wiadomosci jak dla mnie malo wiarygodne (do tego wykonane czesto np na DDR500 itd. Testy, które widzialem nie wspominaly nic o slabszych wydajnosciach w stosunku do Wincha i tych wadach o ktorych teraz wiem. Do tego Venice był w necie przedstawiany w samych supelatywach (jakie to beda korzystne porawki wprowadzone w nim w stosunku do wincha). Nie powiem bym odczuł osobiście rożnice w wydajnosci (VENICE v WINCHESTER). Informuja mnie o tym tylko programy do testowania wiec nie jest tak tragicznie. No ale sam powiedz czy nie bylyś wsciakły doplacajac ok 80 zl do poprzedniego procka by miec kompa teoretycznie czy tez praktycznie wolniejszego?. A w wydajnosci (dodam testowej) jest znacznie wolniejszy? Zgodze sie z Tobą jesli chodzi o BIOSY. Moze cos jeszcze naprawią. Na razie o procku VENICE 3000+ MSI na swoich stronach w CPU support dot. tej płyty głownej nic nie wspomina. Chociaż sa wymienione jako zgodne z tą płytą VENICE 3200+ w górę (kazdy z osobna). Wiec troche dziwne, ze tego pominięto. Mam nadzieje ze to nie jest ten sam problem który trapi INTELa 820 Dual Core (2800MHZ) z NF4 IE tj. System widzi tylko jeden rdzen). Oczywiście przy 830 Dual Core 3000MHZ jest juz wporzadku. A problemu z tego co wiem nie moga rozwiazac. Wracajac do mojego tematu to próbowałem juz praktycznie wszystkich BIOSów (mialem problem z RAID 0 na oficjalnym 3.4. Wgralem OC BIOS 5.0 beta 6 i jest ok. Wyniki testow na kazdym z Biosow które wgrywalem sa prawie identyczne (przynajmnije ja nie zauwazylem jakiejkolwiek poprawy). Mam nadzieje ze jeszcze cos w nastepnych Biosach wycisna z tego procka. Pozdro. Mam nadzieje, ze nie bedziesz zły jak ogłoesze remis 2-2. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 No to może właśnie różnica w płycie głównej - wiesz to mogą być timingi, których ręcznie nie ustawiasz (ale różnice są jak dla mnie kolosalne). Coś masz nie ten teges - to jest pewne. Co do szukania testów - hehehe no cóż trudno, :) Następnym razem wiesz gdzie szukać ;) Wiesz jak ja bym dopłacił do droższego procka i bym otrzymał słabszego to jasne, że bym był zniesmaczony, ale tak jak ci mówię - ty masz coś źle ustawione, albo zepsute - nie ma innej możliwości. Ewentualnie twój procesor może być wybitnie uszkodzony, ale w to wątpię. Co do supportu przez płytę - właśnie ta sama myśl się mi nasunęła odnośnie Pentium D 820 i NF4 IE. Spróbuj napisać do MSI - może coś odpowiedzą w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmt Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 No to może właśnie różnica w płycie głównej - wiesz to mogą być timingi, których ręcznie nie ustawiasz (ale różnice są jak dla mnie kolosalne). Coś masz nie ten teges - to jest pewne. Co do szukania testów - hehehe no cóż trudno, :) Następnym razem wiesz gdzie szukać ;) Wiesz jak ja bym dopłacił do droższego procka i bym otrzymał słabszego to jasne, że bym był zniesmaczony, ale tak jak ci mówię - ty masz coś źle ustawione, albo zepsute - nie ma innej możliwości. Ewentualnie twój procesor może być wybitnie uszkodzony, ale w to wątpię. Co do supportu przez płytę - właśnie ta sama myśl się mi nasunęła odnośnie Pentium D 820 i NF4 IE. Spróbuj napisać do MSI - może coś odpowiedzą w tej sprawie. 1506812[/snapback] Jesli chodzi o pamieci to samoczynnie się wykrywają jako DDR400 Cl2-2-2-5 T2 I tak chodzą. Obojętnie czy je ustawie na auto czy manual tak samo to tak samo jest z wynikami. Do MSI pisałem maila ok 2 tygodnie temu (do MSI Polska). Niestety nie znam Angielskiego :( Oczywiście bez odpowiedzi. :( Oraz poruszyłem temat na forum Polska MSI. Co do mojej plyty MSI K8N SLI Platinum to gdy ustawie np w Biosie (HIGH PERFORMANCE MODE) z manual na Optimal (tj dla pamieci). Komp sie uruchamia i dochodzi do momentu gdy na ekranie ma pojawic sie logo Windowsa XP (ale nawet go nie wyswietli i nastepuje zawieszenie). Jak gdyby pamieci w współpracy z dyskiem juz nie wyrabiały albo coś. Wcześniej moglem to uruchomic na WINCHESTERZE + MSI K8N NEO2 i tych pamieciach. A teraz nie. Nie wiem czym to jest spowodowane (moze masz jakis pomysł?). Dzieki za dotychczasowe rady i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmt Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A jesli chodzi o to, że mówiłeś ze coś moze jest zepsute. W to raczej wątpie. Ponieważ wszystko chodzi, nie ma zwisów itd. (((A jak kupisz samochód a producent przewidzial max predkość na 220km/h a Twój samochód wyciąga max 211km/h to Ci przecież nie uwzględnią reklamacji))). Niby jak mialbym tego kompa reklamować u nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A jesli chodzi o to, że mówiłeś ze coś moze jest zepsute. W to raczej wątpie. Ponieważ wszystko chodzi, nie ma zwisów itd. (((A jak kupisz samochód a producent przewidzial max predkość na 220km/h a Twój samochód wyciąga max 211km/h to Ci przecież nie uwzględnią reklamacji))). Niby jak mialbym tego kompa reklamować u nich? 1507157[/snapback] Tak wiem wiem :) W takim razie nie pozostaje ci nic innego jak załatwić skądś Winchestera i porówać wydajność na dokładnie tym zestawie - ale z punktu widzenia gwarancji to jest i tak wielce problematyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmt Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Właśnie dorwałem znowu Winchestera do przeprowadzenia testów. I wyniki poszły w górę dokładnie tak jak miałem na MSI K8N NEO2 PLATINUM. Znaczy, to tyle że była to jednak wina VENICE. Edytowane 17 Lipca 2005 przez gmt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 kiedy nowa rewizja E6 bedzie dostepna w polskich sklepach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 kiedy nowa rewizja E6 bedzie dostepna w polskich sklepach? 1553031[/snapback] sprawdz czy jest w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hex Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) >>Roadmap procesorów AMD<<<nie wiem na ile jest to aktualne... jednak rev to tutaj nie zamieszczają .. :angry: http://hslab.pl/print.php?sid=4185 Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Hex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Cos mi sie wydaje ze lada dzien u nas sie pokaze E6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Wiele wskazuje na to że pierwszy się już pojawił, mowa o nowym procesorze który posiada Siuwar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZy Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Tja ... tylko ciekawe jak długo się nim nacieszy :? Ciekaew czy to tylko brak szczęścia czy talent do zarzynania proców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A jaką końcówkę numeru ma E6 ? Bo nie dalej jak 3 tyg. temu, szukałem po zagramanicznych sklepach i E6 to tylko widmo... Co do 4 kostek - na Winnim, w 2T, 4x 256 dzialało. 4x 512 nigdy Na vinnim E0 czy E3? - 2T 4x512 działa, moim zdaniem niestabilnie, 1T wogole sie sypie, zupełnie jak na D0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) "A jaką końcówkę numeru ma E6 ?" E3 = BI E6 = BW Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Co do 4 kostek - na Winnim, w 2T, 4x 256 dzialało. 4x 512 nigdy Na vinnim E0 czy E3? - 2T 4x512 działa, moim zdaniem niestabilnie, 1T wogole sie sypie, zupełnie jak na D0 1579267[/snapback] Przecież na Winchesterze 4 kości działają praktycznie tak samo jak na Venice - czyli z pełnym taktowaniem (jeśli wymusisz) oraz na T2 - nie wiem skąd się wziął mit, że pamięci nie chodzą: http://egielda.com.pl/?str=art&id=53-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 @focus pmp ma na mysli, ze wspolpraca jest, ale brak lini porozumienia :D Czyli z niewiadomych przyczyn kompik pada po kilkunastu godzinach pracy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Przecież na Winchesterze 4 kości działają praktycznie tak samo jak na Venice - czyli z pełnym taktowaniem (jeśli wymusisz) oraz na T2 - nie wiem skąd się wziął mit, że pamięci nie chodzą: 1580485[/snapback] Ciekawy artykuł. Niestety ze screenshotów wogole nie wynika że użyto 4 kostek, a timingi wskazują na 2 słabe kości 1 GB ;-) dziwny zbieg okoliczności :unsure: U mnie, i u masy znajomych to co tam piszą jakoś się nie sprawdziło. D0 i 4 kostki DS/512 na 2T@Auto(166MHz) leżą i kwiczą, podobno 256 sobie jakoś działają. Ale żeby jeszcze na 200 MHz ? E0 zdecydowanie lepiej działa, bo 4 kostki DS owszem działają, ale nie do końca jak powinny (przynajmniej w moim, zdublowanym przypadku) nawet na 2T (potrafią zrobić niespodzianke po kilkudziesieciu h) Znam wiele osób które moją praktyke potwierdzają, nie znam osobiście kogokolwiek z D0 i 4 kostkami i jakkolwiek działającym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Jeden obraz zamiast tysiąca słów ;) 4x512 Geil Ultrax (tccd)@venice-test, Timingi, benchmarki: http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=147020 Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ciekawy artykuł. Niestety ze screenshotów wogole nie wynika że użyto 4 kostek, a timingi wskazują na 2 słabe kości 1 GB ;-) dziwny zbieg okoliczności :unsure: U mnie, i u masy znajomych to co tam piszą jakoś się nie sprawdziło. D0 i 4 kostki DS/512 na 2T@Auto(166MHz) leżą i kwiczą, podobno 256 sobie jakoś działają. Ale żeby jeszcze na 200 MHz ? E0 zdecydowanie lepiej działa, bo 4 kostki DS owszem działają, ale nie do końca jak powinny (przynajmniej w moim, zdublowanym przypadku) nawet na 2T (potrafią zrobić niespodzianke po kilkudziesieciu h) Znam wiele osób które moją praktyke potwierdzają, nie znam osobiście kogokolwiek z D0 i 4 kostkami i jakkolwiek działającym komputerze. 1580531[/snapback] Co ty za głupoty opowiadasz. Od 3 miesięcy jade na 4x512MB RAM 200MHz 2T i Winchester radzi sobie bez problemu. Wszystko jest w 100% stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ciekawy artykuł. Niestety ze screenshotów wogole nie wynika że użyto 4 kostek, a timingi wskazują na 2 słabe kości 1 GB ;-) dziwny zbieg okoliczności :unsure: U mnie, i u masy znajomych to co tam piszą jakoś się nie sprawdziło. D0 i 4 kostki DS/512 na 2T@Auto(166MHz) leżą i kwiczą, podobno 256 sobie jakoś działają. Ale żeby jeszcze na 200 MHz ? E0 zdecydowanie lepiej działa, bo 4 kostki DS owszem działają, ale nie do końca jak powinny (przynajmniej w moim, zdublowanym przypadku) nawet na 2T (potrafią zrobić niespodzianke po kilkudziesieciu h) Znam wiele osób które moją praktyke potwierdzają, nie znam osobiście kogokolwiek z D0 i 4 kostkami i jakkolwiek działającym komputerze. 1580531[/snapback] Witam :) Faktycznie nie wynika, że to są cztery kości, ale nie widzę powodu, i Ty chyba też, dla którego miałbym wsadzać 2 kosci po 1 GB i twierdzić, że były to 4 kości 512 MB ;) 4 x 256 MB zawsze będą działać i całkiem możliwe, że nawet na 1T - bo nie jest ważna tutaj pojemność pamięci a ilość kostek na jednym module. Gdyż jeśli wsadzisz 4 kości 512 MB ale jednostronno gwarantuje ci poprawną pracę na każdym procesorze s939 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Venice i ja nie narzekam Jesli poprawia cos w kontrolerze(watpie by mozliwe bylo@1T) to moze sie skusze na jakiegos selekta E6-poczekam jak sie sprawuje najpierw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co ty za głupoty opowiadasz. Od 3 miesięcy jade na 4x512MB RAM 200MHz 2T i Winchester radzi sobie bez problemu. Wszystko jest w 100% stabilne. 1581126[/snapback] Naucz się czytać, a potem sensownie odpowiadaj. DS to nie SS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Widze lista usunietych bledó istnieje, a moze by tak dodac liste dodanych blędów ? 1. Słabsze mozliwosci OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (...) 4 x 256 MB zawsze będą działać i całkiem możliwe, że nawet na 1T - bo nie jest ważna tutaj pojemność pamięci a ilość kostek na jednym module. Gdyż jeśli wsadzisz 4 kości 512 MB ale jednostronno gwarantuje ci poprawną pracę na każdym procesorze s939 :)Które pamięci 512MB są jednostronne? Wiesz może? Daj linki. Szczerze pytam, bo nie wiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Widzialem samsungi tccc jednostronne :> Wlasnei chcialem dorwac 4 sztuki do testow ale nikt nie mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Naucz się czytać, a potem sensownie odpowiadaj. DS to nie SS 1586674[/snapback] Czytać dobrze umiem, to chyba u Ciebie jest z tym gorzej. Tak sie składa że mam DS. Wygląda na to że tylko u Ciebie to nie chodzi. Czy ktoś testował E6 z 4x512MB DS na 200MHz 1T? Chodzi mi oczywiscie o pelna stabilnosc. Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Megabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Które pamięci 512MB są jednostronne? Wiesz może? Daj linki. Szczerze pytam, bo nie wiem :? 1586733[/snapback] Generalnie raz się spotkałem z Kingstonami tymi Value. Były sprzedawane jako normalne Kingstony i akurat zobaczyłem i się zdziwiłem - poprosiłem żeby mi sprzedawca pokazał i faktycznie. Później mój znajomy kupił komputer z 512 MB RAM i właśnie tą kostkę dostał - z początku chciał lecieć do sklepu, że mu dali 256, ale było to 512 MB ;) Wiesz skoro są już w sprzedaży kości 1 GB, to dlaczego nie miałoby być 512 MB jednostronnych. Należy jednak pamiętać, że nadal dystrybutorzy mają baaaaardzo duże zapasy pamięci, gdyż one teraz poszły nieco do góry - a oni nieco wcześniej o tym wiedzą - stąd nie ma jeszcze tak powszechnie dostępnych pamięci 512 MB jednostronnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Widzialem samsungi tccc jednostronne :> Wlasnei chcialem dorwac 4 sztuki do testow ale nikt nie mial 1586744[/snapback] Czy to nie byly przypadkiem UCCC? TCCC sa w "rozmiarze" 32Mb wiec nie jest mozliwe upchniecie ich w postaci 8 kostek na PCB 512MB. UCCC sa juz 64Mb i sa gesciej upakowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) SS i DS - generalnie nie chodzi tutaj po ilu stronach sa kostki, ale ile jest bankow na 1 module (odowiednio 1 i 2). 512MB SS sa kosci, ktore maja chipy 512Mbit. W takim wypadku 4 moduly = 4 banki. Natomiast montujac 4 moduly DS mamy juz 8 bankow i zaczynaja sie problemy... ps. Np MDT ma moduly 512MB na kosciach 256Mbit (DS) i 512Mbit (SS) Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Które pamięci 512MB są jednostronne? Wiesz może? Daj linki. Szczerze pytam, bo nie wiem :? 1586733[/snapback] Hynix BT-D43 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60054336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...