kamerek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Niech ten dzial bedzie dla benchmarkow laptopow. Rosnie ich popularnosc, a takze mozliwosci, warto sie wiec im blizej przygladnac. Jako ze nie mam na razie dostepu do benchmarka na notebooki tescik walnalem w 3d marku 2001 se. ZAPRASZAM DO UCZESTNICTWA. Benchmark laptopa DELL P4-M 2.2 GHz , 512 DDR266 MHz, 30gb 4200 rpm, 40gb rpm, ATI Mobility Radeon 9000 64 MB DDR>> ~ 6568 pkt http://service.madonion.com/compare?2k1=4851863 zmienilem linka ;) tera dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Mimo, że nie posiadam laptopa (gdybym miał to z chęcią bym wrzoocił swoje wyniki) to popieram ten pomysł! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Niech ten dzial bedzie dla benchmarkow laptopow. Rosnie ich popularnosc, a takze mozliwosci, warto sie wiec im blizej przygladnac. Jako ze nie mam na razie dostepu do benchmarka na notebooki tescik walnalem w 3d marku 2001 se. ZAPRASZAM DO UCZESTNICTWA. Benchmark laptopa DELL P4-M 2.2 GHz , 512 DDR266 MHz, 30gb 4200 rpm, 40gb rpm, ATI Mobility Radeon 9000 64 MB DDR>> ~ 6540 pkt http://service.madonion.com/servlet/Index?...ojectId=5039553 Niezly wynik!!!!!!!!!!!!!! Moj stary ma laptopa Gericom i wyciaga max. tylko 4000 na P4 1,6 Ghz i Gf4 Mx 420 Go :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 http://service.madonion.com/servlet/Index?...ojectId=5039553Ten link nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Też aktualnie borykam się z tym problemem: nie viem jak opublikowac swój wyniq 3D Marka :-/ Jush wrzoociłem na MadOnion, ale nie jest przedstawiony publicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 moze ten zadziala>>> http://service.madonion.com/compare?2k1=4851863 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Też aktualnie borykam się z tym problemem: nie viem jak opublikowac swój wyniq 3D Marka :-/ Jush wrzoociłem na MadOnion, ale nie jest przedstawiony publicznie.w opcjach swojego wyniku mozna go "upublicznic" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 tylko ze nie mam takiej opcji , benchamrk mam demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Zrobilem test swojego laptopa wynik ponizej powiedzcie dobry czy nie??? ;) :mrgreen: 3DMark2001 SE was not able to detect 128 MB of memory. At least 128 MB of memory is required for 3DMark to run correctly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Zrobilem test swojego laptopa wynik ponizej powiedzcie dobry czy nie??? ;) :mrgreen: 3DMark2001 SE was not able to detect 128 MB of memory. At least 128 MB of memory is required for 3DMark to run correctly. przyznaj sie ze uzyles cieklego azotu bo niewieze zebys na standardowym chlodzeniu tyle wycisnal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Też aktualnie borykam się z tym problemem: nie viem jak opublikowac swój wyniq 3D Marka :-/ Jush wrzoociłem na MadOnion, ale nie jest przedstawiony publicznie.w opcjach swojego wyniku mozna go "upublicznic" Domyślam się, że powinna być taka opcja, ale jakoś jej nie widze. tylko ze nie mam takiej opcji , benchamrk mam demoA chcesz seriala? Można se pograć i sprawdzić jakość obrazu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 przyznaj sie ze uzyles cieklego azotu bo niewieze zebys na standardowym chlodzeniu tyle wycisnal :wink: Dobra przyznaje ma instalke azotu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Na moim nie sprawdzałem bo wiem że nie pójdzie :cry: Dell Latitude CPx H500GT (PIII 500MHz, 256MB SDRAM, ATI Rage 8MB, dysk Fujitsu 12GB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...