CrazyJohn Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Heya ost zauwazylem na allegro ram na BGA... i zatkalo mnie... moze ktos cos powiedziec o takich kostkach? jak z o/c? timingami? Mhz?... nie mam pojecia co sobie myslec o nich :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Heya ost zauwazylem na allegro ram na BGA... i zatkalo mnie... moze ktos cos powiedziec o takich kostkach? jak z o/c? timingami? Mhz?... nie mam pojecia co sobie myslec o nich :D pozdr 1503439[/snapback] Ball Grid Array to typ obudowy z kulkowymi złączami zamiast normalnych nóżek po bokach kości. Podobno mniej się grzeją niż TSOP. Jak chcesz wiedzieć więcej to "GOOGLE to nie boli" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Pod tym adresem http://pclab.pl/art14417.html jest maly test pamieci Goodram i Kingmax na BGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 @samm-ur 33 posty na forum i bedzie mnie pouczal. wez sie nie odzywaj jak chcesz tylko pokazac swoja wyzszosc dobra? nie odpowiedziales na moje pytanie, nabijasz sobie posty? daj spokoj @Mateo1988 dzieks, widac, ze do 200Mhz sa dobre, ale dalej jak sie jedzie z szyna to juz odpadaja ;) cene maja ciekawa, ale nie dla mnie one, ja chce i fsb i timingi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) @samm-ur nie odpowiedziales na moje pytanie Pytanie brzmiało: moze ktos cos powiedziec o takich kostkach? jak z o/c? timingami? Mhz? Odpowiedź: Ball Grid Array to typ obudowy z kulkowymi złączami zamiast normalnych nóżek po bokach kości. Podobno mniej się grzeją niż TSOP Wyjaśnienie: Bardzo z grubsza napisałem co to są za kostki i ani słowa o podkręcaniu, mój błąd, następnym razem bardziej się postaram. @samm-ur wez sie nie odzywaj jak chcesz tylko pokazac swoja wyzszosc dobra? Dobra obiecuję, że jak będe chciał pokazać swoją wyższość to zrobie to na innym forum, ale nie to było moim zamiarem, ja naprawdę chciałem udzielić szybkiej i trafnej odpowiedzi i nie powielać tego co zostało już napisane w temacie kości BGA. Przypuszczam, że gdybym zażucił linkiem do jakiejś strony z wykładem na temat BGA, zamiast odsyłać do google, to byłbyś usatysfakcjonowany ale podobnie jak Tobie niechciało mi się szukać i wklejać linków, więc walnąłem z pamięci to co wiem o tych kościach. @samm-ur 33 posty na forum i bedzie mnie pouczal. (...) nabijasz sobie posty? Nie. Wisi mi czy mam 33 posty czy 658. Na mojej wiosce laski na to nie lecą. CrazyJohn zastanawiam się czy dopuszczasz do siebie myśl, że osoba mająca mniejszą ilość postów niż Ty może mieć większą wiedzę? Nie mówię oczywiście o sobie tylko tak hipotetycznie. Po namyśle stwierdzam co następuje: 1. Zdanie "Jak chcesz wiedzieć więcej to "GOOGLE to nie boli"" faktycznie mogło zostać odebrane jako pouczenie, ale nie sądziłem, że kolega CrazyJohn zareaguje tak nerwowo. 2. Niniejsza wypowiedź jest całkowicie OT, ale długo ją pisałem więc i tak ją dodam ponieważ poczułem się z lekka zaatakowany. Pozdrawiam. Edytowane 19 Czerwca 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...