Beniamin79 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Może z was ktos spotkał sie z tym problemem, mianowcie mam Creative Muvo N200 128 i po zgraniu np. muzy z radia lub z mikrofonu po przeniesieniu do kompa nie mogą być odtworzone. Ani w orginalnym programie creativa ani w winamp`ie z tą różnica ze w winampie pojawia się jest komunikat odnośnie decodera wav. Choc normanie odtwarza wszystkie wave. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallbit Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ale mam inny problem mam creativka muvo nx 28 mb z 2 miechy leżał postanowiłem go odpalic i gdy to robie na wyswietlaczu pojawia sie znak wykrzynika i rysunek chipa po paru sekundaach all sie wylacza co to moze byc? nie znalazlem tego nigdzie w necie co to moze byc probowalem na roznych akumulatorkach wiec to nie jest problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ale mam inny problem mam creativka muvo nx 28 mb z 2 miechy leżał postanowiłem go odpalic i gdy to robie na wyswietlaczu pojawia sie znak wykrzynika i rysunek chipa po paru sekundaach all sie wylacza co to moze byc? nie znalazlem tego nigdzie w necie co to moze byc probowalem na roznych akumulatorkach wiec to nie jest problem 1586830[/snapback] Mialem tak samo. napisz do creativa, opis problem i przysla Ci maila z nowym softem i opisem jak go wgrac. Mi pomoglo. Na odpowiedz nie czekalem dlugo, jakies 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 @smallbit nie musisz pisac, sciagnij nowy firmware ze strony creative support > drivers i dalej bedziesz wiedzial na wszelki wypadek podczas instalacji wybierz opcje formatowania powinno pomoc @Beniamin sprobuj moze poszukac na goglach dekoderow wav czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallbit Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dzieki wielkie ] tacy jak wy czynia to forum najlepszym ze wszystkich ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...