Varrol Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Otóż jest tak - niedawno to zauważyłem - jak zamykam pokrywę w laptopie kiedy są uruchomione windowsy XP, to ekran robi się czarny, ale podświetlenie nie gaśnie. Natomiast kiedy windowsy XP się jeszcze wczytują, albo w ogóle nie są włączone, to po zamknięciu pokrywy podświetlenie się wyłącza. Powiedziałbym na początku, że to wina lapa, ale jak zobaczyłem, że poza windowsami jest ok, to mi się wydaje, że XP coś psują... Spotkał się może ktoś z czymś takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 skoro masz zamknieta pokrywe to skad wiesz czy jest podwsietlona czy nie :P A na serio to manulanie przycisnij ten maly guziczek na ktory naciska pokrywa gdy jest zamknieta i wtedy powiedz co obserwujesz. U mnie po zamknieciu laptop przechodzi w stan uspienia i wszystko elegancko gasnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 skoro masz zamknieta pokrywe to skad wiesz czy jest podwsietlona czy nie :P A na serio to manulanie przycisnij ten maly guziczek na ktory naciska pokrywa gdy jest zamknieta i wtedy powiedz co obserwujesz. U mnie po zamknieciu laptop przechodzi w stan uspienia i wszystko elegancko gasnie. 1503937[/snapback] Wyobraź sobie, że wpadłem na to, że po zamknięciu pokrywy to właśnie ten guziczek jest odpowiedzailny za gasznie ekranu - rety za kogo ty mnie masz... :blink: A inna sprawa, że w nocy jak jest pokrywa zamknięta i podświetlenie działa, to widać światło - w końcu pokrywa nie przylega idealnie do laptopa... Nie interesuje mnie stan uśpienia, chcę, żeby komp dalej chodził, ale ekran był calkowicie wyłączony właśnie poprzez zamkniecie pokrywy, bo nie zamierzam ustawiać czasowego wyłączenia ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...