Skocz do zawartości
Mrugacz

Neo~

Rekomendowane odpowiedzi

Fooj. APlikacja neostrady to szajs i powoduje ze komp laduje sie wolniej. Latwiej zainstalowac sobie CFOSA, ktory szczerze mowiac przyspiesza neostrade. Nie w predkosci wysylania plikow ale poprzez "traffic sharping".

www.cfos.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja aplikacje odinstalowalem

i teraz mam ze jak uruchomie kompa i wejde np> na strone internetowa to mi sie net uruchamia

a jest jakis inny sposob zeby odrazu byl net i zebym nic nie musial robic?

np tego wlazenia na strone zeby uruchomic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś początkujący tak więc używaj opcji edit a nie piszesz pod rząd, 2 jak coś jest darmowe na 45 dni, to znaczy że trzeba to kupić ?? Idąc dalej pytasz się o crack/warez co jest tutaj tępione ..................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, panowie... on sie tylko spytał czy ktoś ma PEŁNĄ wersję (moze z ciekawości :) :D ).

Zeby nie bylo OT: Jak chcesz zeby net ładował ci się przy włączaniu kompa to jest chyba mozliwość włączenia tego we własciwosciach połączenia (chyba?) lub zainstalowanie autoconnecta :P Ja tam nie mam takiego dylematu, ponieważ posiadam router ktory robi to za mnie i szczerze mówiąc wisi mi to teraz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem tak mam modem z routerem , jak modem się zepsuł (burza) podłaczylem modem z tepsy i ich oprogramowanie i przez 12 dni zanim naprawili mi router to byl koszmar :/ , nie dosc ze windows sie laduje dlugo , ciagle mnie rozlaczalo czasem co 4-5 godzin , a czasem po 4-5 razy na godzine :/ przy korzystanieu z jakichkolwiek p2p praktycznie zamulalo calego kompa , po naprawie routera wszystko chodzi idealnie dlatego na pewno nie korzystaj z ich oprogramowania bo to shit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee przeczytales uwaznie co napisalem na samej gorze? i troche nizej

ja nie uzywam ich aplikacji tylko stworzylem wlasne polaczenie bez potrzeby wlaczania tej shitowej aplikacji.. zadalem pytanie czy one powoduja bledy itp.

Pozdro.

Temat Do Zamkniecia ;/

Edytowane przez Mrugacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi