[Shinigami] Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,20712 Coś ala maluch racer :D samochody wyglądają marnie ale otoczenie jest przyzwoite a szczególnie woda. Będzie lepsze niż poldek driver ale nie wróże temu żadnych rewelacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Faaajnie...zawsze marzyłem żeby się stuningowaną Ładą przewieźć :D Nie wygląda tak źle, na pewno lepiej od tych naszych gniotów... Wiadomo coś o premierze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Łada to się jedynie do WC nadaje.. ;] Ja czekam na Polonez racers... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 No o Polonezach juz bylo - Poldek Racer A co do samej gry to grafika nawet ladna, a samochody wcale nie sa zle - ladnie sie swieca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ciekawe czy znacie Syrenke racer :) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...947,-1,-1,-1,19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Czy znam ? :D ja mam tego gniota ( nie patrzcie tak na mnie :) to czysty przpadek :P ) sterównie sux, samochody są koszmarne i zero realizmu, wystarczy ? :D Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nie wygląda to aż tak tragicznie. Na pewno lepiej niż Maluch "Rejser" 2 :wink: Ciekawe czy 2107 też będzie można pojeździć :rolleyes: Następna gierka w tym stylu to powinna być "FSO vs Lada" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Grafa ładna w tym. No i to otoczenie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 na gniot to nie wygląda...street legal też wygląda jak gniot dajmy tej grze szanse ;) żartowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...