pablo163 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Witam Jak rozpoznać radka 9000Pro poniewż mam zamiar kupic takiego na giełdzie kompóterowej w wa-wie i Żeby był gigabyte bedzie to gdzieś napisane????????????????? Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jasne, że bedzie napisane na pudełku!! A poza tym jak niewiesz jak go rozpoznać to sie pytaj.Sam mam Radka 9000PRO Gigabyte i jest rewela:).Gud czojs.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jasne, że bedzie napisane na pudełku!! A poza tym jak niewiesz jak go rozpoznać to sie pytaj.Sam mam Radka 9000PRO Gigabyte i jest rewela:).Gud czojs.:)ale ja chce kupić OEM Bo taniej POZDr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Powinno byc napisane na laminacie w ktoryms miejscu (najprawdopodobniej prawy gorny rog) jaki to model. Jezeli nie bedzie to pozostaje ci poznac po cechach charakterystycznych danego modelu lub zdjac wentylek i sprawdzic co to jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Poszookaj w necie zdjęć. Wydrukuj lub zapamiętaj rozkład kondensatorów i innych elementów z tyłu karty. Bedzie git ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...