slomek3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 co jest nie tak z moja myszka USB czasami jest tak ze jak odpale kompa to myszka dziala 3 sekundy i przestaje, czasami dziala godzine i dopiero przestaje chodzic a czsami potrafi dzialac 5 godziny i nawet nie mruknie jak przestanie dzialac to musze ponownie kompa uruchomic, ale to i tak nie pomorze, bo komp myszki nie znajduje, wiece musze ja odlaczyc od kompa a potem znowu podlaczyc, uruchomic kompa ponownie i wtedy myszka sie znajduje i normalnie chodzi ale, ale ile on bedzie dzialac poprawnie to od niej zalezy!!!!!11 tak jak wyzej pislaelm o jej dzialaniu chwile a czasem i 5 godzin co jest nie tak co robic?????????????? mam przejscie z usb na ps-2 ale niestety jest tak samo. tylko mi nie mowcie zebym sobie kupil myszke na ps-2 ok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zobacz jak bedzie gdy podepnieszd innego gniazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wyłącz oszczędzanie enegrii. Myszka na bank sprawna :>? Inne porty usb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ni inne porty usb, poniewaz moze płyta odłacza zsilanie po jakim czssie z dalszych portów. najlepiej pod 1/2 Z oszczedzaniem energi nie pomyslałem :D czy myszka sie "pali" jak nie chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jak wlaczyc to oszczedzanie energii?? lub wylaczyc myszka na 100% sprawna, na kazdym porcie sie dzieje tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lando Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 w menadżerze urządzeń właściwości myszki -> ostatnia zakładka, odznacz oszczędzanie energii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 wylaczylem teraz czekam na efekt, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Moze zaloz sobie przejsciowke na ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 zakładalem nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 To chyba w takim razie płyta gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a ja bym powiedział że mysz , pisałeś że niby sprawna , ale dlaczego nie chodzi ani pod ps2 ani pod usb , sprawdz na innym kompie jeszcze ... :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) nasowa mi sie tylko jedno pytanie... ...co to ma wspolnego z intelem??? temat nadaje sie na forum Inne Komponenty Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Tsoushi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 nikt nie wspominał nic o intelu chyba nie ?? może chodzi o to że płyta jest na bazie intela :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq4 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 mam to samo, mysz A4tech, radiowa optyczna podpięta pod usb, objawy te same, czasem przestaje działać zaraz po uruchomieniu kompa, czasem działa bez problemu cały dzień, i jeszcze jak się zawiesi to po restarcie sysytemu jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 myszka jest napewno sprawna, plyta tez musi byc dobra bo jak raz dziala myszka to musi byc sprawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 tez tak mam ;/ mysz a4tech radio-opto 4d++ (2 rolki 5 przyciskow) na przejsciowce ps2 chodzi bez problemow. Z tym ze mam problem podczas instalacji driverow... komp sie restartuje gdzie jak mam 3/4 instalki nic nie pomaga ;d pomozecie ;d...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 moze jakas wadliwa seria w wydaniu A4Techa? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq4 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 wadliwa seria raczej nie, według mnie podejrzani to: USB 2.0 ( na starym kompie na USB 1.1 było ok ), lub SP1 ( stary komp bez SP1 było ok ) lub mobo ( asus na intelu ), wysłałem dzisiaj maile do supportu asusa i a4tech, poczekamy - zobaczymy co odpowiedzą . Pozdroofka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 hmm , a może to kabel jest uszkodzony w myszce ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 a u mnie juz dziala bez problemu. nie mam pojecia co bylo nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq4 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam oto odpowiedź z supportu A4Tech Thanks for your email. Please try connecting your mouse to your computer via usb to ps2 adapter to verify if it is due to your computer motherboard bios settings don't conform to your usb mouse port. Have a nice day. George Noo ten dżordż to mnie jakoś tak dobił, no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...