Krajan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam, mam problem z w/w dyskiem, otóż po zainstalowaniu na nim system, caly system zaczyna sie wieszac [XP SP2]. Przelatywalem 2x dysk HDD Regeneratorem i mniej wiecej kolo 1GB za 1 razem mial 99 badow i wszystkie "zregenerowal" a za drugim mial 129 z czego 128 zregenerowal.... wiecie moze co dokladnie moze sie walic i czym to zrobic ? prosze o pomoc ! Chcialbym jeszcze dodac ze na tej samej tasmie inny dysk dziala bez zarzutu i niestety nie mam juz na niego gwarancji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgraj dane (czym prędzej) i oddaj dysk na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 niestety nie mam juz na niego gwarancji A danych na nim nie mam zadnych ! byl format, nie mialem tam nic potrzebnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Taśma od dysku na 100 % sprawna ?? Wdclear ?? programy diagnostyczne np smart w speedfan co pokazuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 @ Domik - jak by taśma była zwalona to by sypało błędami na całym dysku i nie wiem czy wogole by sprawnie wszystko działało. @ Krajan - Jedyna rada to low format :[ ściagnij sobie soft z sronki samsunga i uruchom :] Niestety smiem twierdzic ze jak masz bady to koniec twego dysku jest blisko. No ale nie poddawaj się może coś ci sie uda zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajan Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 dysk sprzedalem na allegro za 150 :) dziekuje za rady ! nastepny zakup to Dysk twardy Seagate 160GB, 7200 obr, SATA/150, 8MB cache, NCQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...