kszonek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Czy ta płyta z moim prockiem bedzie chodzic na gf2 440 mx? Kolega podono ma ta karte i nie wiem czy bedzie mu chodzic pod moja płytka i prockiem - w sigu. Ma tez sdramy, beda chodzic? pzdr i sorry ze takie lamerskie pytanie... Edytowane 19 Czerwca 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Czy ta płyta z moim prockiem bedzie chodzic na gf2 440 mx?ze jak? chyba pytanie powinno byc czy ta grafa bedzie chodziła na plycie z prockiem... tak - oile jest to kata pod agp 4x/8x Ma tez sdramy, beda chodzic?NIE a tak wogole to moze uzyleś googla? gdybys tak zrobil to tragilbys na strone ze specyfikacja plyty ibys sie dowiedzial mi., ze działą z agp 4x/8x i ze opbsluguje tylko DDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Trafiłem na sterone po angielsku i nie byłem pewien, ale teraz juz wiem i bardzo Ci dziekuje za pomoc :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...