grzesiu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) a ja mam na obiadek szaszłyki sialalalala :D :D :D :D :D Edytowane 19 Czerwca 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja grillowalem w piatek na mega grillu szaszlyczki na impresce (PKO BP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a ja poprosze o przepis na fafłyka !! mowie poważnie, w wakacje wolna działeczka, trza mieć coś do browków ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 kawalki piersi z kurczaka, boczek, papryka czerwona i zołta, ogórki konerwowe, cebula cebula w krążki, ogórek w krążki, reszta w grubsza kostke, nastepnie sporzadzić sobie z oleju, mieszanki ziół i przypraw zalewe, i wsadzić tam szaszłyczki z dzień wcześniej przed grillem, w dniu grilla wyciagnąć, grillowac, i cieszyć sie smakiem ;) smacznego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) kiełbaski z keczupem roxxxxi Edytowane 20 Czerwca 2005 przez markollX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 aaaa mam znow szaszłyki bo zostało ze wczoraj ha ha ha! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...