zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam! Mam pokoj jakies 14m^2 i zaopatrzylem sie dosc dawno w Wzmacniacz Unitry - dosc niezly, jestem z niego w gruncie rzeczy zadowolony. Ale teraz mysle - zeby go wymienic. Chcialem sie dowiedziec czym sie rozni amplituner od wzmacniacza i co mi sie przyda bardziej tylko i wylacznie do stereofonicznego sluchania muzyki. Pozdrawiam zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 amplituner to nic wiecej jak wzmacniacz z radiem w jednym opakowaniu :D jezeli chodzi o odsluch stereo to lepiej jest kupic wzmacniacz bo amplitunery zazwyczaj maja 5 lub wiecej kanalow a za to jak wiadfomo sie placi wiec kupujac stereo za te same pieniadze zyskujesz na jakosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 NO tak wlasnie dzis czytalem jeszzce. I wiem ze amplitunery sa z reguly 5 albo 6 kanalowe i glownie do kina domowego. Wiec dla mnie lepszy bedzie wzmacniacz po prostu + glosniki stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...