ziomek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 witam Gdzie moge kupic kabel do tego odtwarzacza mp3 . to nie jest mini usb tylko jakis inny rodzaj kabla tyle mi tylko wiadomo :] jestem z warszawy ale moge tez kupic przez neta jesli podacie link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Cholera, może byś dał zdjęcie wejścia jeszcze? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 dalbym jakbym mial na tym zdjeciu widac je minimalnie a nie mam dokladniejszego bo nie mam czym zrobic;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 To jest male USB - wg mnie - dzis w cafe byl koles i mial taki kabelek. TO jest USB--> male USB... Chyba cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=54990248 Na moje oko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a w komplecie kabla nie bylo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 a w komplecie kabla nie bylo ?? 1508518[/snapback] pierwszy wlasciciel pewnie mial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...