tom34 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Jaki wybrać modem USB do neo Sagem czy Thomson? Który lepszy? Mogę mieć problemy z zasięgiem bo nie działało u mnie neo a teraz działa (dzwonili do mnie z tepsy), że jest już zasięg. Edytowane 20 Czerwca 2005 przez tom34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobikov Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jesli nie pracujesz pod systemami unixowymi, producent modemu wiekszego znaczenia RACZEJ nie bedzie miec. Nie ludz sie tez, ze dadza Ci mozliwosc wyboru modemu... W tej chwili to rzadkosc :) Mimo wszystko, jesli dzialasz pod Linuksem, prostszy w konfiguracji jest Sagem (w moim mniemaniu). Na windzie, obojetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom34 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 On będzie (mam nadzieję) działał na WinXP. A możliwe jest żeby neo działalo na linii na której zwykły modem V.90 łączy się z max szybkością 31,6? Taka jest wyświetlana po połączeniu w trayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...