guziq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam. Na której płycie lepiej zbudować komputer? Kumpel ma je dwie i zastanawiam sie na której z nich zestaw bedzie wydajniejszy? PS. Czy moze byc widoczna różnica w wydajnosci w grach miedzy tymi płytami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja radze nie tykać kijem od szczotki ani jednej ani drugiej :D. Jedno i drugie przegra na wejściu z i865. Mimo mojego zamiłowania do intela i jego chipsetów poleciłbym ci VIA. ma AGP x8 i normalną obsługe SATA. P4vt8 - działa, ale nie wymagaj cudów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 To ze dział to wiem bo komputer na niej chodzi kumplowie. Ale czy po przełozeniu podzespołów na MSI bedzie szybciej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Z moich doświadczeń wynika ze uzyskasz spory przyrost wydajności na asrock'u, szczególnie w grach. Pozdro Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Satorii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 nie wiem jak asrock ale msi 845e max to baardzo nieudana plyta ... Wydajnosc ma dobra ale sa problemy z oc, i ogolnie jest problematyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 A to było tak.... Był sobie intel 845. Przyszedł Satorii do znajomego u ktorego komp chodził jak kupa i zaczął podkręcać proca. Następnego dnia waleczny Satorii poszedł kupić koledze nową płyte i zamieść to co zostało z poprzedniej. Ku zdziwieniu poddanych, nowa płyta (właśnie ASROCK P4VT8), zakupiona za całe 50 zł, działała szybciej i stabilniej, a krew w Vietcongu płyneła płynniej :] i wszyscy żyli (lub nie) długo i szczęśliwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) a Balu jest smutnym posiadaczem tej płyty i stabilnie dokręcił do 2.88 na procka z podpisu :/ ale to chyba przez pamięci Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Balu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...