stregobor Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ostatio kupilem sobie radka 9550 z tv-outem. Kabel, ktory dostalem jest z obydwu stron zakonczony wtyczkami s-video. Niestety moj telewizor ma jedynie euro zlacze, do ktorego zakupilem przejsciówki na chinche. I tutaj mam pytanie - czy da sie kupic przejsciowe z s-video na euro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jesli sie nie da od razu svideo euro to na pewno sie da svideo -> chinch -> euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 I tutaj mam pytanie - czy da sie kupic przejsciowe z s-video na euro? 1504330[/snapback] Pewnie chodzi ci o coś takiego: przejściówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Pewnie chodzi ci o coś takiego: 1504388[/snapback] Dokladnie o to mi chodzilo. Dzieki wielkie. Jutro jade popytac w sklepach o cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) z tą przejściówką często są problemy lepiej ić do sklepu elektronicznego kup kabel i końcówki i sam zrób Edytowane 19 Czerwca 2005 przez mici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...