Skocz do zawartości
Bartek_em

Nowa Karta Graf- Pilne

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wam

sorry z góryt za powtarznie pewnie jakeigos tematu ale mam komputer teraz na 10 minut i nemam czasu czytać( i przepraszam za błedy ort których napewno niebedzie brakowało ale niemam czasu sprawdzać teraz pisowwni). Opdowdzi przeczytam jutro wieczorem. Podczas grania nagle monitor wyąlczył sie i pisało ze neima sygnału z karty.. i od tej pory komputera neida sie urchumoić. sprwdzilem na innej karcie graficznej i poszło. mam Radeon 9800 PRO z cullerem Arctic Cooling. Mam karete od roku i niebyło znią problemów. A teraz jest wilki bo raz to ja spredziałem ze stanów i dwa niema gwarancji. I musze kupić coś nowego :/ ( pewnie niema szansy narpwy jej? a nawet jak jest podacie co by kupić zamiast jej mam tak ok 600-800zł) . Mysłem nad 6600GT, X700PRo i 6800LE(nieiem ile ta ksozuje ale chyba coś w tych granicach co mój budrzet)

Z góy dziękuje za kazda odpowiedz.

PS. teraz chwile jecze zrekam na benchmarka to ten cały 6600GT niezle wyapda w 3 demakrach i Doom 3 chyba tylko tyle testowali go. llepiej od mojego starego radoeona wypada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta 6600GT jest bardzo dobra. Radeon X700 to kiepski wybór bo jest mało wydjna jak za ta cenę. No ale i tak najbardziej opłaca sie kupić 6800LE bo łatwo trafić na model który można chociarz częściowo odblokować. A wtedy jest najwydajniejszy z tych trzech pozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...