Bartek_em Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 czesc wam sorry z góryt za powtarznie pewnie jakeigos tematu ale mam komputer teraz na 10 minut i nemam czasu czytać( i przepraszam za błedy ort których napewno niebedzie brakowało ale niemam czasu sprawdzać teraz pisowwni). Opdowdzi przeczytam jutro wieczorem. Podczas grania nagle monitor wyąlczył sie i pisało ze neima sygnału z karty.. i od tej pory komputera neida sie urchumoić. sprwdzilem na innej karcie graficznej i poszło. mam Radeon 9800 PRO z cullerem Arctic Cooling. Mam karete od roku i niebyło znią problemów. A teraz jest wilki bo raz to ja spredziałem ze stanów i dwa niema gwarancji. I musze kupić coś nowego :/ ( pewnie niema szansy narpwy jej? a nawet jak jest podacie co by kupić zamiast jej mam tak ok 600-800zł) . Mysłem nad 6600GT, X700PRo i 6800LE(nieiem ile ta ksozuje ale chyba coś w tych granicach co mój budrzet) Z góy dziękuje za kazda odpowiedz. PS. teraz chwile jecze zrekam na benchmarka to ten cały 6600GT niezle wyapda w 3 demakrach i Doom 3 chyba tylko tyle testowali go. llepiej od mojego starego radoeona wypada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Karta 6600GT jest bardzo dobra. Radeon X700 to kiepski wybór bo jest mało wydjna jak za ta cenę. No ale i tak najbardziej opłaca sie kupić 6800LE bo łatwo trafić na model który można chociarz częściowo odblokować. A wtedy jest najwydajniejszy z tych trzech pozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 moja rada: wez 6600GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...