Gość Niko123 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam płyte epox 8rda3i stara wersje z zasilaniem jeszcze dwu fazowym. Aktualnie mam 9800 pro i mam zamiar zmienic na ati x800 xl na agp ale wydaje mi sie że karta niewejdzie przez sloty pamieci, już w tej chwili od 9800 pro do slotów jest b. blisko, może ktos ma ta bardzo długo karte jaką jest x800 xl na agp i epox 8rda3i ????????. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Coprawda nie mam tego epoxa, ale wydaje mi sie ze zdjecia Sapphire x800xl na abicie nf7 s v2 coś powiedzą o wielkości tej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Bardzo dziekuje teraz porównam twoja płyte i moją na zdjeciach czy maja podobnie rozmeiszczone sloty pameici wzgledem agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...