komaros Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 czy warto stosowac probramy do zarzadzania pamiecia RAM a jesli tak to jaki jest THE BEST zapraszam do dyskusji :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 W win 2k / XP /NT nie oplaca sie , on to sam robi i sobie radzi w 98 / Me to trzeba uzywac :) tylko ja nie wiem jakich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 ja stosuje RAM Idle do win98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Uzywam Mem Stat (PL) w win XP, głownie po to zebym widział co mi ram i kiedy zjada, no i fajnie wyglada :D www.memstat.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 W WinXp używam RamIdle. Lubię wiedzieć ile mam wolnego ramu, oraz przed jakąś "wymagającą" operacją zwalniam maxymalną dostępną ilość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja polecam CacheMan-a www.outertech.com. Pozwala on nawet na optymalizację wielkości buforów dyskowych, nie trzeba tego zmieniać w plikach konfiguracyjnych... Ma kreatory i klika predefinowanych ustawień... Godny polecenia dla win9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...