Dj paw Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam problem. Mam 384 mb ddr na 266 mhz. Mój procek ma FSB 400 no i nie wiem teraz jak zwiększyć prędkość ramu. W BIOSie takiej funkcji nie widziałem. Moja płyta główna to msi 845pe neo se. Co można zrobić, żeby podkręcić pamięci. Liczę na dużo postów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 FAQ :blink: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dobra, moge nie wiedzieć i po to tu jestem żeby się troche dowiedzieć o podkręcaniu. Bo procka i inne umiem podkręcić. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no to przeciez DaRoN ci napisal zebys zajrzal do działu FAQ, tam jest opracowany ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 DJ _VIP_ PRESENTS : Overclocking pamięci dla początkujących feat. Oldskuul mjuzik for newbies. Mastah B.RuleZ & Missy schookayka 20 min na sloncu i znow czuje ze zyje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Thanks i sorki za mój wyskok nie wiedziałem, że chodzi mu o dział FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 hehe to jak umiesz podkrecic procka to i ram chyba logiczne hehe chyba ze ktos krecil ram a procka nie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja osobiscie krece jeszcze PCI i AGP i czekam aż mi dysk j..nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Teraz juz wiem, że automatycznie podkręcam ramy kręcąc procka. Inaczej u mnie sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 No..sprawa wyjaśniona. so koniec topiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...