high.tower Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) witam chciałbym kupić sobie kość 512MB na allegro znalazłem coś takiego: Tutaj co o tym sądzicie? pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2005 przez high.tower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 eee jak teraz sa TwinMosy za 156zl za 512mb, to czemu te mialyby byc drogie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
high.tower Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 no nie wiem, ale to nic nie robi że są jednostronne? i w ogole kupilibyscie to czy lepiej cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 133Mhz? Chcesz to władować do nowego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
high.tower Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 nie jest nowy, może napiszę to od czego powinienem zacząć, tzn jaką mam płytę główną:) : Soltek SL-75KAV. Jakie pamięci dla tej płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 jak na tą płyte to niby takie ;) niestety ja mam 256 SDRAM Spectek a wykrywa mi jako 128 Mb na tej plycie : / moze to wina moich ramów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 W tatmtym tygodniu jak sie pytalem na Warszawskiej Gieldzie Komputerowej to kosc Kingston 400mhz 512mb kosztowala 150pln :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...