_nc_ Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 powiedzcie swoje argumenty za i przeciw i dlaczego własnie ta. Mam do wyboru te 2 karty i sie zastanawiam. jestem raczej za simplusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 To co maja twoi znajomi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Simplus bo: - nie zdażyło mi sie żeby mi brakowało zasięgu gdziekolwiek - przystępne ceny - przystępne taryfy - 7 swojaków (tańsze roznowy i smsy) - w urodziny dostajesz 10zł :D jednym słowem porządna sieć i nie lecą w ... z klientami jak inne sieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja bym proponował taktaka, ale, że go nie ma to simplusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 heyah bo za 3gr masz kukurydze w kfc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Heyah banana ... uwazaj na goryle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...